@venomik: ogłosili godzinę premiery, więc cały dzień sklep leżał. Dopiero wieczorem wpadli na pomysł zbierania zamówień mailowo. Na koniec i tak przyszły karty z błędem w rewersach XDD
@Bonnie_the_Cat: Pomijając błąd na rewersie (nie wiem jaki) to początek powoduje jedynie wzruszenie ramion. Za duzo problemów widziałem w światku gier planszowych, jestem jedną z osób, co Mage Wars wsparła w polskiej wersji ;)
@seikii: Ja wycofałem wsparcie jak się dowiedziałem o dużym opóźnieniu Mage Wars - głównie dlatego, że zamiast informować ludzi o problemach to woleli na kampanii tej gry reklamować swoje inne kampanie. Jak się to dokładnie zakończyło - nie pamiętam. Tzn. samo wydawnictwo nie przetrwało tego i krótko później upadli, a ich licencje przejęło JUVI.
@venomik: faktycznie zgarnęli masę "pozytywnych" opinii XDD Takie to już uroki crowdfundingu, dlatego skończyłem ze wspieraniem i wolę kupić gotowy produkt
i tak miałem ich serdecznie dość po akcji z promo packami do spirit island
Jak się to dokładnie zakończyło - nie pamiętam. Tzn. samo wydawnictwo nie przetrwało tego i krótko później upadli, a ich licencje przejęło JUVI.