Aktywne Wpisy

MonazoPL +83
Organizujemy nowe #rozdajo – do zdobycia jest karta podarunkowa o wartości 100 zł do Allegro!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jakie były Twoje najgorzej wydane pieniądze i dlaczego?
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jakie były Twoje najgorzej wydane pieniądze i dlaczego?
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy
źródło: rozdajo monazo
Pobierz
mirko_anonim +11
✨️ Dlaczego żona mojego kolegi mnie nie lubi? Ⓘ
Żona kolegi mnie chyba nie lubi
Obaj z kolegą mamy po 32 lata, znamy się od gimnazjum i mieszkamy w jednym mieście więc często wychodzimy na miasto, czasem ja go zapraszam do siebie, czasem on mnie do siebie, chociaż od kilku lat jest to w duecie ja,on+jego żona do której nic nie mam ale ona często subtelnie mi daje znać że za mną nie
Żona kolegi mnie chyba nie lubi
Obaj z kolegą mamy po 32 lata, znamy się od gimnazjum i mieszkamy w jednym mieście więc często wychodzimy na miasto, czasem ja go zapraszam do siebie, czasem on mnie do siebie, chociaż od kilku lat jest to w duecie ja,on+jego żona do której nic nie mam ale ona często subtelnie mi daje znać że za mną nie

Ktoś ma pojęcie czemu się tak dzieje? Ostatnio mi się zdarzyło tak kilka razy. Najpierw myślałem ze to przez jazdę w trybie oszczędzania baterii, ale dziś było normalnie i dalej wyszło jak wyszło
#rowerowyrownik
Skrypt | Statystyki
źródło: comment_1654492056bB7R18yVkZOqjjMFiZBW4K.jpg
Pobierzźródło: comment_1654492134pA6wdYqPkVmHkg7Q6J1Dwo.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_16544924803rPS3ILqBFdrhxdEfXY4yL.jpg
Pobierz