#anonimowemirkowyznania Czy może mi coś grozić jeśli spotykam się przez Tinder z przypadkowymi laskami i kończy się zazwyczaj seksem bez gumy? Nie chodzi mi o choroby weneryczne bo to wiem że jest takie ryzyko (ale mam na to wywalone szczerze mówiąc, #depresja here). Chodzi mi o konsekwencję ewentualnej ciąży. Te kobiety które poznaję na tinderze i badoo to zazwyczaj młode siksy 16-20 lat które niewiele wiedzą o zabezpieczeniu. Sam mam 27 i niezłą mordę. Wciskam im kit że mam uczulenie na lateks i nie mogę w gumie. BTW jestem w szoku jak łatwo namówić taką nastolatkę na seks bez gumy. Tylko 1 na przeszło 15 kategorycznie odmówiła. No i teraz do sedna. Czy w razie wpadki mogę ponieść jakieś konsekwencje kiedy te dziewczyny nie wiedzą o mnie praktycznie nic. Tylko moje imię i numer telefonu który jest w dodatku kupiony na jakiejś aukcji zarejestrowany na słupa xd mam dual sim i podaję tylko ten drugi.
Proszę bez hejtu na mnie że hurr durr taki nieodpowiedzialny i wgle. Nie kończę w środku nigdy, mam dobrze opanowane kontrolowanie wytrysku i wyciąganie na czas (no ale wiadomo że seks przerywany nie daje 100% pewności). Czemu nie chcę w gumie? Bo nie, to nie to samo i odbiera 90% przyjemności.
na tym właśnie to upodlenie polega Nie obchodzi go ani to czy sam czegoś nie ma i innym tego nie sprzedaje i nie obchodzi go czy ktoś mu czegoś nie sprzeda Żyje sobie na wywaleniu totalnym Co por…am to moje co nie Mati? hehe Nie no żal tych dziewczyn,serio Trafić na kogoś takiego Później się dziwić,że laski się wiązać z chłopami nie chcą,bo tacy jak on nam wyrabiają opinie… Edukacja
link do badań proszę,bo tak to ty sobie możesz rzucać na prawo i lewo tymi screenami z Instytutu danych z doopy Faceci to tępe i proste do bólu istoty Tylko nieliczni nie myślą tylko o tym,żeby wsadzić w jak największą ilość otworów parowę,bo im się bzikać chce non stop i jak zobaczą laske jedną za drugą na ulicy to już mokro mają Tak to jest jak soe nie umie panować
@Marczo20: tak xD 16/17 latka urodzi ci zdrowe potomstwo, puknij się w głowę xD A pomyślałeś o stopniu rozwinięcia ich dróg rodnych czy masz to gdzieś i byle tylko się spuścić i elo? Ty widzę następny mądry z tagu przegryw co wszystkie rozumy pojadł i udaje eksperta Szkoda wgl na ciebie tracić ślinę w ogóle
obrzydliwy to jest seks z 45 latką, która i tak już nie urodzi zdrowego potomstwa
@xydeN-: sam przegryw a innych od przegrowow wyzywa. No czysty kapo. Pamietam jak jeszcze niedawno ryczałeś ze zadna cie nie chce a jakies dupy z wykopu cie ocenily z ryja na 3 czy 4 na 10. A tera wielce obrońca moralnosci i mirabelek na wykopie. Zauwazylem ze wiekszosc twoich follow to dupy zupelnie jak ten spermiarz zahorski. Wyparcie swojego przegrywu jest w tobie wielkie, ale w glebi wiesz ze niczym sie
@piamater: serio pytanie - co zlego w wyjmowaniu na czas? Ja od 12 lat wspolzyje z ta sama partnerka (zona) bez gumy i nie mamy dzieci a dopiero co rovilismy testy i jestesmy plodni.
Nie chodzi mi o choroby weneryczne bo to wiem że jest takie ryzyko
@AnonimoweMirkoWyznania: W przypadku tinderówek nie ma absolutnie takiego ryzyka. One są w pełni zdrowe i nie mogą przenosić chorób wenerycznych. Ruchaj spokojnie.
Chodzi mi o konsekwencję ewentualnej ciąży. Te kobiety które poznaję na tinderze i badoo to zazwyczaj młode siksy 16-20 lat które niewiele wiedzą o zabezpieczeniu.
@NieistotneKto: ze stałą partnerką to nic złego. Kalendarzyk też spokojnie wystarczy - mimo demonizowania obu metod wśród fanów pigułek. Za to w przygodnym seksie tylko guma i nie rozumiem jak laski mogą zgadzać się bez.
Tylko moje imię i numer telefonu który jest w dodatku kupiony na jakiejś aukcji zarejestrowany na słupa xd mam dual sim i podaję tylko ten drugi.
Całkiem możliwe, że po tym można Cię namierzyć, z drugiej strony polska policja to żart i możliwe, że nie byłaby w stanie Cię znaleźć. Jednakże wenerę pewnie masz niejedną, i #!$%@? Ci się zepsuje niedługo xD jak się ruchasz bez gumy z jakimiś łatwymi
@NieistotneKto: serio odpowiedź- przed wytryskiem może się wydzielać preejakulat, w którym mogą być plemniki zdolne do zapłodnienia. Wyjmowanie "na czas" z naukowego punktu widzenia nie ma sensu.
Czy może mi coś grozić jeśli spotykam się przez Tinder z przypadkowymi laskami i kończy się zazwyczaj seksem bez gumy? Nie chodzi mi o choroby weneryczne bo to wiem że jest takie ryzyko (ale mam na to wywalone szczerze mówiąc, #depresja here). Chodzi mi o konsekwencję ewentualnej ciąży. Te kobiety które poznaję na tinderze i badoo to zazwyczaj młode siksy 16-20 lat które niewiele wiedzą o zabezpieczeniu. Sam mam 27 i niezłą mordę. Wciskam im kit że mam uczulenie na lateks i nie mogę w gumie. BTW jestem w szoku jak łatwo namówić taką nastolatkę na seks bez gumy. Tylko 1 na przeszło 15 kategorycznie odmówiła. No i teraz do sedna. Czy w razie wpadki mogę ponieść jakieś konsekwencje kiedy te dziewczyny nie wiedzą o mnie praktycznie nic. Tylko moje imię i numer telefonu który jest w dodatku kupiony na jakiejś aukcji zarejestrowany na słupa xd mam dual sim i podaję tylko ten drugi.
Proszę bez hejtu na mnie że hurr durr taki nieodpowiedzialny i wgle. Nie kończę w środku nigdy, mam dobrze opanowane kontrolowanie wytrysku i wyciąganie na czas (no ale wiadomo że seks przerywany nie daje 100% pewności). Czemu nie chcę w gumie? Bo nie, to nie to samo i odbiera 90% przyjemności.
#tinder #seks #antykoncepcja #zwiazki
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #629b9f43b9624c27ef67fe05
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Usuń konto
Komentarz usunięty przez moderatora
na tym właśnie to upodlenie polega
Nie obchodzi go ani to czy sam czegoś nie ma i innym tego nie sprzedaje i nie obchodzi go czy ktoś mu czegoś nie sprzeda
Żyje sobie na wywaleniu totalnym
Co por…am to moje co nie Mati? hehe
Nie no żal tych dziewczyn,serio
Trafić na kogoś takiego
Później się dziwić,że laski się wiązać z chłopami nie chcą,bo tacy jak on nam wyrabiają opinie…
Edukacja
link do badań proszę,bo tak to ty sobie możesz rzucać na prawo i lewo tymi screenami z Instytutu danych z doopy
Faceci to tępe i proste do bólu istoty
Tylko nieliczni nie myślą tylko o tym,żeby wsadzić w jak największą ilość otworów parowę,bo im się bzikać chce non stop i jak zobaczą laske jedną za drugą na ulicy to już mokro mają
Tak to jest jak soe nie umie panować
tak xD 16/17 latka urodzi ci zdrowe potomstwo, puknij się w głowę xD
A pomyślałeś o stopniu rozwinięcia ich dróg rodnych czy masz to gdzieś i byle tylko się spuścić i elo?
Ty widzę następny mądry z tagu przegryw co wszystkie rozumy pojadł i udaje eksperta
Szkoda wgl na ciebie tracić ślinę w ogóle
Obrzydliwy
@auauauauau dobrze mu napisal. Takich ludzi trzeba traktowac jak psie gowno. Jeszcze ten argument "to tylko bajt" zalosne.
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: W przypadku tinderówek nie ma absolutnie takiego ryzyka. One są w pełni zdrowe i nie mogą przenosić chorób wenerycznych. Ruchaj spokojnie.
@AnonimoweMirkoWyznania: Odpisałbym, ale to bait 2/10.
@NieistotneKto: ze stałą partnerką to nic złego. Kalendarzyk też spokojnie wystarczy - mimo demonizowania obu metod wśród fanów pigułek. Za to w przygodnym seksie tylko guma i nie rozumiem jak laski mogą zgadzać się bez.
Całkiem możliwe, że po tym można Cię namierzyć, z drugiej strony polska policja to żart i możliwe, że nie byłaby w stanie Cię znaleźć. Jednakże wenerę pewnie masz niejedną, i #!$%@? Ci się zepsuje niedługo xD jak się ruchasz bez gumy z jakimiś łatwymi
@AnonimoweMirkoWyznania: są gumy latex free, a poza tym bait 2/10