Aktywne Wpisy

Zopyross +181
Mowa nienawiści to każde forma nawoływania do sprowadzenia tubylcom imigrantów zarobkowych z drugiego końca świata, przez co nawet ludzie po studiach muszą z nimi konkurować przy podjęciu podstawowych prac magazynowych/fizycznych. Niszczysz rynek pracy, rozbijasz tkankę społeczną, ludzie biednieją, rzadziej decydują się na zakładanie rodziny.
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
Liberalizm=satanizm
#antykapitalizm #blackpill #gospodarka
źródło: 6
PobierzInstalacja artystyczna w Leroy Merlin Al. Jerozolimskie - Psy srają w sklepie.
źródło: IMG_LM1543
Pobierz![Nokia komunikator [Adam Śmiałek]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ecdb2887ac9bb3bbe735bef90ad3a51880923c0255c544fe335161dfb04df20e,q80.jpg)

To tak jakbyś nie zamknął mieszkania i złodziej by cię okradł. Wina obustronna bo Ty z lekkomyslnosci nie zamknąłeś chaty a typ był po prostu złodziejem.
Komentarz usunięty przez autora
Odwal się ode mnie i od mojego życia rodzinnego,bo jesteś zerem i nie masz nic do gadania w tej sprawie
Szkoda,że perma nie dostałeś jednak
R----c bez gumy to ty se wiesz kogo możesz
Ty za to jesteś przegrywem i do końca życia nim zostaniesz i nikogo nie będziesz obchodził
Starszy jesteś ode mnie a inteligencją nie grzeszysz
Komentarz usunięty przez autora
Ten Felixu taki był spokój jak był na banicji a wrócił i znowu psuje innym humor
Permy tylko takim dawać
Ale człowieku co to ma do rzeczy??
Ty masz świadomość,ze takich ludzi jak on się nie broni czy nie dociera to do ciebie chłopie??
Najlepiej gupia laska hehehe bez gumy się dała wydymac hehhee beka co nie Mati?
Ty za to w życiu realnym byś nawet nie pisnął słowem do mnie cwaniaku
Mądry to ty jesteś,ale tylko w necie i kozaka zgrywać potrafisz a siedzisz w piwnicy jak ostatni f
Szukaj sobie roboty lepiej,bo mamusia i tatuś wiecznie za studia płacić nie będą dla wiecznego studenta a kuleczki pieniążków nie pożyczą
sam się już nie ośmieszaj
Dobrze ludzie widza kim jesteś i nie bez powodu nikt cię nie lubi tutaj z resztą nie tylko tutaj i maja cię na czarno
Komentarz usunięty przez moderatora