Aktywne Wpisy

Burczan +35

mirko_anonim +36
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Z tymi działkami w latach 90tych to prawda. Mój ojciec za kilka flaszek tak naprawdę ogarnął działki z wywłaszczonego zakładu. Nikt tego nie chciał, bo mówili, że zadupie, nikt tam nie będzie chciał mieszkać. Reszta, która wzięła działkę (bo dają), to sprzedali jeszcze w 98-99 i kupili Maluchy, nowe. Mój ojciec trzymał to wszystko. Teraz na jednej działce jest dom moich rodziców, obok buduje się mój, a pozostałą część
Z tymi działkami w latach 90tych to prawda. Mój ojciec za kilka flaszek tak naprawdę ogarnął działki z wywłaszczonego zakładu. Nikt tego nie chciał, bo mówili, że zadupie, nikt tam nie będzie chciał mieszkać. Reszta, która wzięła działkę (bo dają), to sprzedali jeszcze w 98-99 i kupili Maluchy, nowe. Mój ojciec trzymał to wszystko. Teraz na jednej działce jest dom moich rodziców, obok buduje się mój, a pozostałą część
#polityka #konfederacja #bekazlewactwa
Ale że niby ludzie mieli by oczekiwać że konfederacja pójdzie klaskać na Peowskie wiec to chyba ktoś był pijany. No ale nie ma co, po 200 plusów nabite. Tylko podesłać to do Orlenu i PiSu na co właściciel pozwala hehe
Zauwazyles moze ze zarzucaja ciagle konfederacji brak atakowania PiSu a... sami tego nie robia i atakuja ciagle konfe? xD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Na tym obsranym portalu mało użytkowników zostało, jakby usunąć trolli POPiSu ,ukr i kacapów to by tu wiało #!$%@?, a tak to jest ciągły spam i robienie ruchu na portalu. B***** by matkę sprzedał za pinionszki,taki z niego nienachapany Polaczek prymitywny.
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Okaże się na jesieni
proszę o to dowód prawaku ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Bloodhorn, @Obserwatornia, krótka piłka - jest w sejmie 460 posłów - załóżmy, że rozkład głosów po wyborach to PiS - 200, Opo - 200, Konfa - 60.
Jaki scenariusz jest najbardziej prawdopodobny?
a) rzad tworzy PiS z Konfederacją - premierem Morawiecki
b) rząd tworzy Opo z Konfederacją - premierem Tusk
c)
@Bloodhorn: opozycja tak nie atakuje PiSu, że była na największym od lat proteście antyrządowym. A Konfa razem z PiSem wyśmiewała ten marsz. Widzę, że musisz robić co raz większe fikołki, żeby budować zakłamaną narrację ( ͡° ͜ʖ ͡°).