Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +102
Mirki, co się dzieje w tej części Polski zaznaczonej na mapie tym kształtem? Można jeszcze ewentualnie podciągnąć dalej na wschód Kaszuby i kilka kolejnych lokalizacji na południe w kierunku Wrocławia.
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
To przecież potężny kawał terenu, a tymczasem zero obecności w mediach, internecie. Brak dużych miast (największe to chyba #pila i #gorzow), brak ważnych, głośnych wydarzeń może z wyjątkiem Woodstocka czy tam Polandrocka w Czaplinku. Co tam się
źródło: temp_file7400560210390700764
Pobierz
tomilipin +508
Moja różowa, jako behapowiec, obsługuje różnego rodzaju instytucje i inwestycje. Dziś rano dostała zgłoszenie z budowy - wypadek pracownika na rusztowaniu. Myśleliśmy, że chłop spadł, a tu się okazuje, że jakiś stary pryk zrzucił pełną małpkę z wysokości czwartego piętra (z rusztowania) i butelka robiła się o głowę młodego, który stał na ziemi. Chłopak stracił przytomność, ale nie wezwali do niego karetki. To było wczoraj. Dziś moja różowa jedzie na miejsce i

Przykro mi, ale nic z tego nie będzie, bo ona Ciebie nie rozumie, a raczej nie chce/nie może zrozumieć.
Już dawno przeszło jej zauroczenie Tobą.
Zalecam ewakuację, póki nie zrobi bombelka (w sumie IT, a więc alimenty będą wysokie)
@AnonimoweMirkoWyznania: byłeś w 7 zwiazkach i widzę nadal jestes nowicjuszem
@CloudSpanner: Czyli facet nie może mieć problemów? Może je mieć tylko różowa i najlepiej żebym koło niej wtedy skakał, a jak ja mam problem to mam załatwić go sam bez wsparcia?
@costusmierdzi: No kocham ją za to ,że jest zabawna, można z nią pogadać i na śmiechowe tematy i na poważne, potrafi posłuchać (a raczej potrafiła na
@AnonimoweMirkoWyznania: Szczerze powiem, że jest naprawdę mało kobiet, które będą Cię długo wspierać, więc odpowiedź brzmi: Tak, Ty masz się zająć swoimi problemami i być wsparciem dla różowej przy jej problemach. One NIE CHCĄ twoich problemów bo mają swoje (dla
@AnonimoweMirkoWyznania: tak, a co?
@AnonimoweMirkoWyznania: Wiedzieć o problemach, a je rozumieć i akceptować to dwie różne rzeczy.
Ona jest starsza wiekiem, ale nie mentalnie.
Mentalnie to duże dziecko.
@MatiKosa: Mądry kolega