Wpis z mikrobloga

Powiedziałam chłopakowi z którym się spotykałam o moich sposobach na zarobek (sprzedawanie zdjęć). Nie zarabiam tak dużo ale zawsze jakiś grosz wpadnie... Powiedział że nie będzie się zadawać z "szonem" i mnie olał (,) Czas chyba wrócić na tinder
#przegryw #damskiprzegryw #rozowepaski #randki #seks #zwiazki #tinder #podrywajzwykopem #wychodzimyzprzegrywu
  • 100
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Summoning: i ma się całkiem dobrze

@moll: no nie wiem. Zazwyczaj jak partia a tutaj Putin za bardzo by się rozbestwila to służby by poluzowały cugle i krokodyl czyli armia by go odstrzeliła
@Summoning: służby i sektory siłowe są po stronie Putina , a z punktu interesów federacji rosyjskiej wojna na Ukrainie była konieczna , federacja rosyjska to 1/3 światowego handlu surowcami energetycznymi a ceny surowców lecą w górę , długa wojna jest w ich interesie. A jak u nas ceny w sklepach wyglądają w kraju w którym gospodarka jest z tektury? Branie się za wojnę ekonomiczna z FR to był poroniony pomysł.
  • 0
@Summoning: ale masz trzymanie się za jaja atomówkami. Każdy ujem macha, a wiadomo że użyć nie chce nikt

@moll: ostro pod względem ekonomicznym.

Przecież nie wystrzeli grzybka bo mu zachód odetnie hitech
@Summoning: cytując mądrości Sztuki wojny, jeśli wróg nie ma wyboru i nic do stracenia, jest totalnie podstawiony pod ścianą, to poważy się na najbardziej szalone i samobójcze kroki (i dzięki temu może wygrać)

A odcięcie ekonomiczne i technologiczne już teraz jest takie, że Rosja będzie potrzebowała kilku dekad na dogonienie reszty świata. Ratuje ich posiadanie rodzimego przemysłu nadal opartego na mechanice a mniej na elektronice
  • 0
@moll:

A odcięcie ekonomiczne i technologiczne już teraz jest takie, że Rosja będzie potrzebowała kilku dekad na dogonienie reszty świata. Ratuje ich posiadanie rodzimego przemysłu nadal opartego na mechanice a mniej na elektronice

Dziadzio ma warsztat mechaniczny i jego prasy hydrauliczne maja chyba ze 40 lat. Pralka Frania fo dzisiaj działa bo on sobie pierze ciuchy robocze w niej co 2 albo 3 dni.