Wpis z mikrobloga

p------o chłopa żeby Shakire zdradzać xD

@MrFisherman: Przecież to już stara baba co ma 45 lat, nic dziwnego że zdradził. To co oglądasz w teledyskach to nie to samo co chłop oglądał w sypialni. Natury się nie da oszukać.
  • Odpowiedz
@MrFisherman: A ja trochę z innej beczki. Takie showbiznesowe rozstania doskonale pokazują jakim rozwiązłym gatunkiem jesteśmy. Chłop miał fajną dupę i już nie pieprzcie, że stara bo jakby wam Waka-Waka zrobiła, to zassalibyście prześcieradło dupą, a i tak poleciał szukać miodu w dupie. A wiecie dlaczego poleciał? Bo mógł. Wy nie zdradzacie swoich bab, bo zwyczajnie nie macie lepszych opcji. Drugiej płci tyczy się to dokładnie w tym samym stopniu
  • Odpowiedz
@kfiatek_na_parapecie: Wszystko jest względne. Gdyby Ci Shakira zaproponowała o----------e pęta, to odmówiłbyś( ͡° ͜ʖ ͡°) no ja raczej nie, a Pique najwidoczniej tak. Chciałem trochę zdemotywować tych wszystkich zakochanych w swoich jedynych księciach i księżniczkach. Oni są z wami, bo nie mają niczego lepszego na oku i nie zdradzają nie z powodu miłosci jaką do was żywią, tylko z braku laku
  • Odpowiedz