@MrFisherman: Przecież to już stara baba co ma 45 lat, nic dziwnego że zdradził. To co oglądasz w teledyskach to nie to samo co chłop oglądał w sypialni. Natury się nie da oszukać.
@Jah00: @wda79: @Niedobry: nie wiem w każdym razie nie wygląda na 45, tak czy inaczej to już mogł normalnie związek skończyć a nie zdradzać tym bardziej że mają dzieci xd
@MrFisherman: Pewnie nie chciał kończyć właśnie ze względu na dzieci. Ale na jego miejscu raczej każdy facet zrobiłby to samo. Jesteś przystojnym piłkarzem za którym wzdychają nastolatki, a w domu masz starą babę, która już cię nie kręci. Pokusa jest po prostu zbyt duża. Dlatego mądre kobiety wybierają sobie starszych mężczyzn, bo oni po 40, a tym bardziej po 50 już nie mają takiego ciśnienia na seks.
@kfiatek_na_parapecie: no to mogł ją zostawić, nie rozumiem czemu wykopki jak chodzi o kobiety to o zdradach mówią "gadzi mózg" a jak facet zdradza to "no znudziło mu się humor gitówa"
@MrFisherman: mam #!$%@? w to czy jakis milioner z katalunii sobie zdradza inna milionerke xdddd zdrada to zdrada, pique jest #!$%@?, ale ja chlopa rozumiem, kto by chcial byc z 10 lat starsza baba?
@MrFisherman: A ja trochę z innej beczki. Takie showbiznesowe rozstania doskonale pokazują jakim rozwiązłym gatunkiem jesteśmy. Chłop miał fajną dupę i już nie pieprzcie, że stara bo jakby wam Waka-Waka zrobiła, to zassalibyście prześcieradło dupą, a i tak poleciał szukać miodu w dupie. A wiecie dlaczego poleciał? Bo mógł. Wy nie zdradzacie swoich bab, bo zwyczajnie nie macie lepszych opcji. Drugiej płci tyczy się to dokładnie w tym samym stopniu
Chłop miał fajną dupę i już nie pieprzcie, że stara bo jakby wam Waka-Waka zrobiła, to zassalibyście prześcieradło dupą, a i tak poleciał szukać miodu w dupie
@Stallion45: widzisz, sam sobie odpowiedziales, moze i dobra dupa, ale po pierwsze co z tego skoro ma chyba 45 lat, po drugie przy jednej dziurze trudno wytrzymac, a jak wszedzie masz okazje, zeby zamoczyc w mlodszych katalonskich dziolchach to korzystasz z zycia( ͡°
@kfiatek_na_parapecie: Wszystko jest względne. Gdyby Ci Shakira zaproponowała #!$%@? pęta, to odmówiłbyś( ͡°͜ʖ͡°) no ja raczej nie, a Pique najwidoczniej tak. Chciałem trochę zdemotywować tych wszystkich zakochanych w swoich jedynych księciach i księżniczkach. Oni są z wami, bo nie mają niczego lepszego na oku i nie zdradzają nie z powodu miłosci jaką do was żywią, tylko z braku laku
Gdyby Ci Shakira zaproponowała #!$%@? pęta, to odmówiłbyś( ͡°͜ʖ͡°) no ja raczej nie, a Pique najwidoczniej tak
@Stallion45: o czym ty w ogole gadasz? co ma gała do zycia z kims dziesiatki lat i bycia mu wiernym? tak, niech mi 45letnia shakira #!$%@? berlo, i co #!$%@? z tego? to znaczy, ze teraz mam byc jej wierny przez nastepne 20 lat bo mi wziela do
@MrFisherman: Przecież to już stara baba co ma 45 lat, nic dziwnego że zdradził. To co oglądasz w teledyskach to nie to samo co chłop oglądał w sypialni. Natury się nie da oszukać.
@MrFisherman: #!$%@? go gdyby jej nie zdradzal xddd
chlop ma wszystko, hajs, slawe, w miare dobry wyglad, po co ma sie meczyc z jakas stara baba?
Komentarz usunięty przez moderatora
@MrFisherman: panie, nie bluznij pan, dobre? pan prezydent to nie schodzi ponizen 20lat starszych
@Stallion45: widzisz, sam sobie odpowiedziales, moze i dobra dupa, ale po pierwsze co z tego skoro ma chyba 45 lat, po drugie przy jednej dziurze trudno wytrzymac, a jak wszedzie masz okazje, zeby zamoczyc w mlodszych katalonskich dziolchach to korzystasz z zycia( ͡°
@Stallion45: o czym ty w ogole gadasz? co ma gała do zycia z kims dziesiatki lat i bycia mu wiernym? tak, niech mi 45letnia shakira #!$%@? berlo, i co #!$%@? z tego? to znaczy, ze teraz mam byc jej wierny przez nastepne 20 lat bo mi wziela do
@Stallion45: juz drugi raz piszesz do jakiejs grupy, piszesz per wy, a wlasciwie to nikt nie wie o kim piszesz