Wpis z mikrobloga

Jakiś miesiąc temu pytałem czy ktoś z mirków/mirabelek był może na evencie o nazwie Malowanie przy winie, bo zastanawiałem się czy się nie przejść (mimo zerowych zdolności artystycznych). Osobiście się skusiłem, zabrałem koleżankę z podobnym doświadczeniem malarskim co ja. I moja ocena całości to:

Atmosfera: 10/10
Ludzie: 10/10
Wino i przekąski: 10/10
Namalowany obraz 2/10
Łącznie 32/40, czyli 8/10 ;)

A tak poważnie to mimo swoich artystycznych ułomności to bawiłem się świetnie i jeśli kogoś nie zniechęca cena (chyba 159 zł w przedsprzedaży), to polecam spróbować.
Ja jestem bardzo zadowolony, koleżanka zachwycona, mirek, który po przeczytaniu mojego poprzedniego wpisu postanowił się wybrac i był wcześniej niż ja - też zadowolony ( @Jarel ). A i przy okazji kierowca ubera, w którym koleżanka zostawiła obraz, też pewnie będzie zadowolony, bo zarobki trochę łatwej kasy za odwiezienie obrazu.

Wołam osoby, które po moim wpisie wydawały się byc zainteresowane pójściem:
@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka: @Pociongowy:

Moja różowa była 2 razy i mówi że spoko. Ale ona coś tam umie malować więc nie wiem czy dla Ciebie nie będzie to tylko starcony czas czy coś

@lol_cat: Jak widać zdecydowanie nie był :)

#poznan
  • 19
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@venomik: cholera coś innego, fajne się to wydaje żeby z różową iść. Ile czasu trwa takie spotkanie? Dostajesz farbki, sztalugę, wino i malujesz co chcesz czy pod jakiś temat? Jest to forma warsztatów?
Nie będę się wyróżniał wyglądem? Bo niezbyt przyjaźnie wyglądam ale dobry chłopak jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Natna213: Sery + sery + wędliny + kabanosy + sery. I winogrono.

@DamianooTrucker: xD
Nikt Cie za wyglad pewnie nie wyrzuci. Ale ogólnie tak - dostajesz płótno, dostęp do pędzli i farb i rysujesz co tylko chcesz. Masz pomoc osób po ASP, które nienachalnie wspierają w malowaniu jeśli poprosisz.
Całość trwa 2 godziny, ale proszą aby się pojawić 10 minut wcześniej + jeszcze 15 minut po zakończeniu malowania jest niezbędne
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@venomik: nikt mnie nie wyrzuci ale mam taki obraz ludzi którzy tam przychodzą wiesz, jakieś sweterki szaliczki, delikatni, no jak artyści ( ͡° ͜ʖ ͡°) muszę różowej pokazać ten event i na pewno się skuszę! Super sprawa, dzięki za odpowiedź! Piona
wiesz, jakieś sweterki szaliczki, delikatni, no jak artyści ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@DamianooTrucker: Na pocątku padło pytanie kto malował cokolwiek w życiu pędzlem. Zgłosiły się jakieś 4 osoby, z czego jeden facet tylko dlatego, że malował niedawno mieszkanie ;)
Więc z tymi artystami bym nie przeginał.
@Natna213: Oszacowałbym na jakieś 40 wczoraj. Z tym, że są to eventy w różnych miejscach robione, więc może być rózna liczba osób. Niemniej na pewno nie jest to kameralne spotkanie w kilka osob.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@venomik: ej no, mi nie pokażesz? () gdzie to w ogóle było? Kojarzę, że święty spokój na sw Wojciecha też podobne robił, ale tylko jedna karafka wina na głowę (nie żebym umiała więcej wypić na raz)