Aktywne Wpisy

Javert_012824 +165
Sytuacja z Lęborka. Kto według was jest winnym tego incydentu?
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy
#wypadek #polskiedrogi #samochody #motoryzacja #prawo #prawojazdy

Zaczytanaa +51
Do jakiego kraju chcielibyście wyemigrować/urodzić się i dlaczego akurat tam? U mnie w sercu niezmiennie od kilku lat Islandia - brak upałów, czyste powietrze, piękne krajobrazy i kolor niebieski na fladze

Atmosfera: 10/10
Ludzie: 10/10
Wino i przekąski: 10/10
Namalowany obraz 2/10
Łącznie 32/40, czyli 8/10 ;)
A tak poważnie to mimo swoich artystycznych ułomności to bawiłem się świetnie i jeśli kogoś nie zniechęca cena (chyba 159 zł w przedsprzedaży), to polecam spróbować.
Ja jestem bardzo zadowolony, koleżanka zachwycona, mirek, który po przeczytaniu mojego poprzedniego wpisu postanowił się wybrac i był wcześniej niż ja - też zadowolony ( @Jarel ). A i przy okazji kierowca ubera, w którym koleżanka zostawiła obraz, też pewnie będzie zadowolony, bo zarobki trochę łatwej kasy za odwiezienie obrazu.
Wołam osoby, które po moim wpisie wydawały się byc zainteresowane pójściem:
@wysuszony_szkielet_kostny_czlowieka: @Pociongowy:
Moja różowa była 2 razy i mówi że spoko. Ale ona coś tam umie malować więc nie wiem czy dla Ciebie nie będzie to tylko starcony czas czy coś
@lol_cat: Jak widać zdecydowanie nie był :)
#poznan
https://wino-grono.art/gdzie-malujemy/poznan/
Nie będę się wyróżniał wyglądem? Bo niezbyt przyjaźnie wyglądam ale dobry chłopak jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@DamianooTrucker: xD
Nikt Cie za wyglad pewnie nie wyrzuci. Ale ogólnie tak - dostajesz płótno, dostęp do pędzli i farb i rysujesz co tylko chcesz. Masz pomoc osób po ASP, które nienachalnie wspierają w malowaniu jeśli poprosisz.
Całość trwa 2 godziny, ale proszą aby się pojawić 10 minut wcześniej + jeszcze 15 minut po zakończeniu malowania jest niezbędne
@DamianooTrucker: Na pocątku padło pytanie kto malował cokolwiek w życiu pędzlem. Zgłosiły się jakieś 4 osoby, z czego jeden facet tylko dlatego, że malował niedawno mieszkanie ;)
Więc z tymi artystami bym nie przeginał.
Ale proszę mnie pod włos nie brać ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@voliereen: Wczoraj akurat było w Concordii Design, ale są jeszcze inne lokalizacje.
W sumie pewnie prędzej czy zdjecie grupowe na którym widać mój obraz wypłynie gdzieś na FB czy innym instagramie organizatorów.
Ale na razie nie ma :P
@Pociongowy: