Aktywne Wpisy
karetpoker +12
#ukraina #rosja #wojna
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Gours +27
Ci, którzy mają problem z tym, że nie kibicuję pato-Julce z Konfederosji. To nie tak, że polityka jest tak ważna, ale trzeba postawić pewne granice.
Fakty są następujące: ona nie tylko popiera, ale i startowała w wyborach z list Konfederacji. To znaczy, że utożsamia się z ich poglądami. A są to poglądy prorosyjskie, antyukraińskie i antyzachodnie. To jest skandal, że mając wojnę za granicą mamy olimpijkę, która otwarcie wręcz wyraża takie poglądy.
Agnieszka Radwańska była twardo za PiS (którego nie cierpię), a nie widziałem jakoś problemu, by jej kibicować. No ale właśnie - trzeba stawiać jasne bariery.
Tak
Fakty są następujące: ona nie tylko popiera, ale i startowała w wyborach z list Konfederacji. To znaczy, że utożsamia się z ich poglądami. A są to poglądy prorosyjskie, antyukraińskie i antyzachodnie. To jest skandal, że mając wojnę za granicą mamy olimpijkę, która otwarcie wręcz wyraża takie poglądy.
Agnieszka Radwańska była twardo za PiS (którego nie cierpię), a nie widziałem jakoś problemu, by jej kibicować. No ale właśnie - trzeba stawiać jasne bariery.
Tak
https://tinyurl.com/9mndaya4 lub https://tinyurl.com/3dyr8te4
Co mam wam napisać. Znowu się nie popisała
Zagrała bardzo słaby mecz
To po prostu nie był jej dzień. A jej rywalka
Także odpadła kolejna rozstawiona zawodniczka.
Nie rozpoczęła sie jeszcze 3 runda turnieju a brakuje juz między innymi numeru 2, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 12
Ale przynajmniej przegrała walcząc
Co do sedna meczu Świątek - Riske to
ps. Alison śmiesznie serwuje. Wypina ten tyłek że ja nie mogę.
I w ogóle co to za pomysł żeby dawać córce w USA na imię Alison przez jedno L! Trolling jakiś?
27 minuta była dobra
Nasza wielmożna księżniczka na nikogo nie patrzy tylko siada i robi sobie przerwę w meczu i jeszcze się głupio patrzy na sędziego.
Hejt, hejt, hejt. Będą memy, oj będą.
a to co się stanęło się w 33 minucie meczu (poszło to w eter, wszystko mamy nagrane Iga) to już skandal i powinno pójść do prokuratury. Będziemy ci to pamiętać Iga.
Dziś był dzień spojlerów. Zobaczymy jak będzie następnym razem.
I pamiętajcie. Plusiki sponsorują dodawanie kolejnych dupek. Yyym Znaczy meczów. #pdk
4pietrowy
Staty meczu:
https://www.rolandgarros.com/en-us/matches/2022/SD032
#sport #mecz #tenis #swiatek #wydarzenia
#wta #tenisparyz #wielkiszlem #rolandgarros #frenchopen
ps. post sponsoruje @4pietrowydrapaczchmur