Generalnie prowadzę sobie zajęcia dla studentów i student dzisiaj powiedział, że go „#!$%@?”, bo w ramach odrobienia zajęć, w których nie uczestniczył zadałam mu napisanie referatu na dwie strony xD
Ja rozumiem, że wiekiem to jestem ich rówieśniczką, staram się być miła i wyrozumiała, ale to jest przesada.
@idomeneo: jak nie nadrobisz to powinien Cię zweryfikować egzamin ;) są ludzie którzy idąc na studia z danego kierunku już umieją praktycznie cały materiał z pierwszego roku i wtedy przychodzenie na zajęcia jest stratą czasu
@cassiopei: jezu jaka świnia, ja się wkurzałam jak na pierwszym semestrze, jak jeszcze nikogo nie znałam miałam w grupie zrobić prezentację, którą potem ze slajdów czytali, zapomniałam się zgadać i zrobić z ludźmi tę prezentację to babka zamiast pozwolić mi zrobić podobną prezentację kazała mi zrobić referat na 5000 słów (potem to wyszło jakieś 5-6 stron), ale do niej złego słowa nie powiedziałam tylko ataki paniki miałam na myśl o studiach,
@Kisioj jak umie to po co w takim razie studiuje, a tu akurat chodzi o osoby, które nie chodzą bo im się nie chcę. Jak ktoś chce się kształcić online to niech się na odpowiednią uczelnie zapisze, a nie później płacze, że musi swoje o obowiązki wypełniać
@cassiopei: ja stary nie jestem, ale nie wyobrazam sobie powiedzenia do prowadzacego zajecia jakiegokolwiek wulgaryzmu. A mialem kilku #!$%@? na studiach... Ja bym takiego typa gdzies zglosil, zeby go ze studiow #!$%@?.
@cassiopei: Rozumiem, że to jest jakaś prywatna gówno-uczelnia, której głównym przeznaczeniem jest wystawić niewiele warty papierek słono płacącemu studenciakowi, niezależnie od tego jakim tłukiem by nie był? Mam nadzieję, że tylko i wyłącznie z tego wynika twoja nadmierna pobłażliwość ( ͡°͜ʖ͡°)
Bo jeśli nie ma jakichś nacisków z góry, żeby "wszystkich przepuszczać", to weź go potraktuj tak, jak sobie na to zasłużył. Po co taki
@cassiopei: Okropne, zarówno taki komentarz ze strony studenta, jak i fakt obowiązkowego przychodzenia na zajęcia - chyba, że to jakieś laby, wtedy jestem w stanie to zrozumieć
@cassiopei: Uwalić dla zasady oraz pójść z tym wyżej żeby koleś poleciał po całości za takie zachowanie, na pewno tego tak nie zostawiaj. Ewentualnie jak masz chłopaka to dodatkowa bęcka za wiadomo za co. Polecam też wszystkim paniom wykładowczyniom o nim opowiedzieć ( ͡°͜ʖ͡°)
PS Do wykładowcy by tak nie powiedział, bo byłby to jego koniec.
@cassiopei: kolejny powód dla którego studia w tym kraju to jakiś mało śmieszny żart typ powinien wylądować na dywaniku u kogoś z góry to dostał do napisania jakieś gówno które tylko zmarnuje wszystkim czas i wcale nie sprawi żeby zaczął kogokolwiek traktować poważniej równie dobrze można było mu kazać zapłacić karę pieniężną
Generalnie prowadzę sobie zajęcia dla studentów i student dzisiaj powiedział, że go „#!$%@?”, bo w ramach odrobienia zajęć, w których nie uczestniczył zadałam mu napisanie referatu na dwie strony xD
Ja rozumiem, że wiekiem to jestem ich rówieśniczką, staram się być miła i wyrozumiała, ale to jest przesada.
#studbaza #pracbaza ##!$%@?
Rozumiem, że to jest jakaś prywatna gówno-uczelnia, której głównym przeznaczeniem jest wystawić niewiele warty papierek słono płacącemu studenciakowi, niezależnie od tego jakim tłukiem by nie był? Mam nadzieję, że tylko i wyłącznie z tego wynika twoja nadmierna pobłażliwość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo jeśli nie ma jakichś nacisków z góry, żeby "wszystkich przepuszczać", to weź go potraktuj tak, jak sobie na to zasłużył. Po co taki
nie przyniesie to sayonara nie wszyscy muszą mieć wyższe
Komentarz usunięty przez autora
PS Do wykładowcy by tak nie powiedział, bo byłby to jego koniec.
typ powinien wylądować na dywaniku u kogoś z góry to dostał do napisania jakieś gówno które tylko zmarnuje wszystkim czas i wcale nie sprawi żeby zaczął kogokolwiek traktować poważniej
równie dobrze można było mu kazać zapłacić karę pieniężną
@cassiopei: ja jebe a dlaczego go za takie wyzwiska nie uwaliłaś, jak tego nie zrobiłąś to nie jesteś lepsza od niego wcale