Aktywne Wpisy
tomasz-jarmoc +96
#ufo #uap #ufonapowaznie #kosmici #teoriespiskowe #kumburgaz #turcja
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
InnyWymiar90 +70
Ehhh kiedyś to były challenge, przez które chciało się tutaj zaglądać codziennie, teraz szkoda szczepić ryja
#100rajstopchallenge od @chrystusie i #100browarowchallenge od @Damianowski
Piękne czasy
#kiedystobylo
#100rajstopchallenge od @chrystusie i #100browarowchallenge od @Damianowski
Piękne czasy
#kiedystobylo
To jest 10 godz wyjęte z życia, sen - 8 godz, żeby się nie rozpaść (praca fizyczna).
Połowa wypłaty na rachunki, czyli woda, prąd, gaz, internet, telefon.
Ubrania moja różowa kupuje w lumepksach, reszta pieniędzy idzie na jedzenie i spłatę kredytu w ratach (10 tyś całość)
Jest to zapewne kolejny taki wpis, ale to jest czyste niewolnictwo, jakie hobby, jakie wyjazdy? Mogę sobie co najwyżej na rowerze pokręcić kilometry, jeśli zostaje trochę sił.
A przecież mam jedno życie i już 30 lat minęło, oszczędności żadnych, toksyczna rodzina zabrała mi najlepsze lata życia.
W pełni rozumiem narodowy stan depresyjny, to nie jest życie.
Ps. Nic dziwnego że chrześcijanie oczekują Jezusa Chrystusa aż przyjdzie i ich stąd zabierze.
#zycie #wolnosc #przegryw
Komentarz usunięty przez autora
@miut124: tylko połowa? szczęściarz