Aktywne Wpisy

WielkiNos +80
Cena 25 zł za fryzjera jest dla mężczyzn tak kusząca, że mimo, że źle ich strzygą i im się nie podoba cały czas tam wracają ¯_(ツ)_/¯
#fryzjer #barber #looksmaxing #logikaniebieskichpaskow
#fryzjer #barber #looksmaxing #logikaniebieskichpaskow

Jack47 +6
Hej Mirki, czy różnica 5lat w związku jest przez was akceptowalna? Ja 22lvl ona 17lvl. Ja drugi rok studiów ona 3 techbazy. Poznaliśmy się przez wspólnych znajomych i dość dobrze się dogadujemy, ona jest ogarnięta, inteligenta i myśli tez o studiach. Ale no nie wiem, nie świrowałem nigdy z tak młodszą
#zwiazki #pytanie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
#zwiazki #pytanie #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

Wychodzi na to, że Dugin to po prostu skrajny antynatalista, któremu znudziło się czekanie aż ludzie dobrowolnie zrezygnują z prokreacji i wziął sprawy w swoje ręce xD
#filozofia #antynatalizm #polityka
W tym wypadku mogę odbić piłeczkę stwierdzając, że Joseph Fritzl był takim skrajnym natalistą, ale znudziło mu się czekanie aż jego córka sama założy wielką rodzinę której zawsze pragnął ¯\_(ツ)_/¯
Joseph Fritzl był pro-natalistą który wygłaszał tezy, że rodzina jest najważniejsza, a ponadto przypisywał rozmnażaniu pozytywne cechy, podobnie jak inni pro-nataliści ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak samo sensowna to analogia jak ta Twoja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A Dugin to co występuje w podwójnej postaci? XD
Antynatalizm nie zakłada anihilacji, tylko dobrowolnego poprzestania rozmnażania się, to jest kompletnie co innego. Podążając Twoją logiką mogę tak samo napisać że Fritzl przecież jest jak typowy pro-natalista, bo narobił dzieci. Prawdy będzie w tym tyle samo co w Twoim bzdurnym stwierdzeniu przyrównującym
Tak samo mogę porównać Fritzla do pro-natalistów, czyż nie? Cel ten sam - robienie dzieci, tylko metoda bardziej inwazyjna ¯\_(ツ)_/¯
Wychodźmy poza fakty i materialistyczne założenia wchodźmy w urojenia, których prawdziwości nikt nie udowodni to będzie wieeelki krok w przód ( ͡° ͜ʖ ͡°)
np. każdy naiwny realizm jaki reprezentują materialiści twojego pokroju
https://youtu.be/qFHYayIoXSk
https://youtu.be/bTQi-NJOje8