@WielkiNos tak widzę wszystkich ludzi piszących rzeczy typu: MORDO JA IDE DO PANI GRAZYNKI Z OSIEDLA I ZA 25 ZŁ OBCINA MNIE JAK TEN TWOJ BARBER NA KIJU ZA 130
@WielkiNos: swoją drogą, ile można płacić za męskiego fryzjera? Przecież w przeciwieństwie do damskiego, ostrzyżenie faceta to jest może z 10 minut zabawy maszynką.
@WielkiNos: Polecam zainwestowanie 2 stów w maszynkę do strzyżenia. W trakcie globalnego #!$%@? (czyt. lockdownu) kupiłem maszynkę, obczaiłem 2 tutoriale na YT i od tamtej pory strzygę się sam. Nie dość, że więcej kasy zostaje w kieszeni to jeszcze coraz lepiej mi to wychodzi, więc +1 do kolejnej umiejętności w razie czego.
@WielkiNos: Przecież 25-35zł to normalna cena za zwykłe męskie strzyżenie z cieniowaniem. Tylko trzeba mieć sprawdzoną fryzjerkę. Jeżeli ktoś daje więcej to najzwyczajniej daje się dymać. Chyba robi fryzurę na Rutkowskiego.
@mpk794: Zazdro, też bym się chciał nauczyć ale mam strasznie trudne w obsłudze włosy - gęste i sztywne przez co widać dosłownie każde cięcie. Nawet fryzjerzy czasami na nie narzekają.
@Kamokamo: W miejszych miastach za 20-30zł możesz dostać dobre strzyżenie. To co na zdjęciach to jakaś aberracja. Trzymając pierwszy raz w życiu maszynkę w rękach i będąc po 4 piwach bym zrobił równiej niż na tych zdjęciach. Więc pani fryzjerka musiała być ostro nawalona, bo innego wytłumaczenia nie widzę
@Kamokamo: Gdzieś na YT krąży filmik jak jakiś tam zwiedzających świat był u fryzjera za 8 euro w podobno drogiej strasznie Hiszpanii, więc też coś koło tego płaci się poza Polską. Te 20 złotych w górę, do 40 złotych, za zabawę maszynkę nie dłuższą niż 15 minut to maksymalna cena takiej usługi. Ceny droższe za taką usługę to mniej więcej taka różnica jak podkoszulek z H&M, a z Biedronki. Ten z
@Sylwiusz89 niezupelnie kolego, u grazyny masz #!$%@? nie dezynfekcje, wieksze misto to i wiekszy czynsz za lokal, im wiekszy lokal lepszy wystroj to i wieksze oplaty. Tak jak w restauracji czesto placisz za wystroj i mila atmosfere. Z barberem jak z lekarzem jak ma 15 lat doswiadczenia to placisz za skilla.
@WielkiNos #!$%@? 25zl to jak za darmo. Ja płace 38zl tylko i wylacznie temu bo babka mnie lubi xD Zwolniła się z innego zakładu i otowrsyla swój, a ja przyszedłem za nią xD
@goferek ale wiesz że istnieje więcej sposobów na zrobienie coś z włosami niż maszynką na zero XD? Zrobienie dobrej męskiej fryzury jest trudniejsze niż damskiej, każdy dobry fryzjer ci to powie.
@xiaomi_lepsiejsze: @damianooo8 @WielkiNos u osiedlowej Grażynki w grudniu płaciłem 35, w kwietniu juz 50 zl za strzyzenie męskie. Nie wiem gdzie macie tak tanio, albo chyba dawno nie byliście u fryzjera
#fryzjer #barber #looksmaxing #logikaniebieskichpaskow
Zazdro, też bym się chciał nauczyć ale mam strasznie trudne w obsłudze włosy - gęste i sztywne przez co widać dosłownie każde cięcie.
Nawet fryzjerzy czasami na nie narzekają.
Zwolniła się z innego zakładu i otowrsyla swój, a ja przyszedłem za nią xD
Zrobienie dobrej męskiej fryzury jest trudniejsze niż damskiej, każdy dobry fryzjer ci to powie.
@goferek: jeśli chcesz wyglądać jak picrel to tak
@xiaomi_lepsiejsze: @damianooo8 @WielkiNos u osiedlowej Grażynki w grudniu płaciłem 35, w kwietniu juz 50 zl za strzyzenie męskie. Nie wiem gdzie macie tak tanio, albo chyba dawno nie byliście u fryzjera