Wpis z mikrobloga

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/makroekonomia/wakacje-kredytowe-nie-dla-wszystkich-banki-chca-wprowadzenia-kryteriow/sq606j9

Zaczyna się. Panowie bankierzy nie chcą żeby zwykli ludzie skorzystali z wakacji kredytowych i tym samym nadpłacali sobie wtedy kredyt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mateusz jest ex bankierem, więc coś mi się wydaje że finalnie te wakacje kredytowe będą dla nikogo XD
#kredythipoteczny
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Runior: @majka92: Uczciwi i trochę bardziej obrotni(czyli tacy co zarabiaja więcej niż minimalna) są do j-----a jak widać. Smutne, bo myślałem że zrobię akcję spłacania kapitału, a pewnie rząd robiący lachę bankom przyjmie ich warunki
  • Odpowiedz
@ChamskoCytuje: Wiadomo, jak nie mieszka w kurniku, to prywaciarz i złodziej. I pewnie pijak, bo każdy pijak to złodziej. Niemniej znalezienie domu poniżej 100 metrów to niezłe wyzwanie.
Chyba, że chodzi o te domki do 70 metrów, które można budować bez zezwolenia.
  • Odpowiedz
@ChamskoCytuje też miałam taki plan a dom powyżej 100m2 (dokładnie 105m2 czy za dużo) i niestety już na stałym oprocentowaniu żeby w przyszłości kredyt nie przekroczył tych 40% po co człowiek szybciej myślał znowu straci
  • Odpowiedz