Aktywne Wpisy
gaz_wieprzowy +61

Marcinnx +32
Nic mnie tak nie W-----A jak ludzie, którzy traktują McDonalda jak jakąś j----ą restaurację 5 gwiazdkową.
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
Patrzę na to i co widzę? Widzę stado baranów, które stoi w kolejce, żeby dać się OGRABIĆ w biały dzień.
Kiedyś to był tani fast food dla studentów. A dzisiaj? Dzisiaj KAŻDY z Was, kto tam idzie, płaci 35-40 złotych za j----y KAWAŁEK TEKTURY zwany bułką i mięso grubości żyletki, które koło krowy nawet nie leżało.
Rozumiecie to?
źródło: obraz
Pobierz

źródło: comment_1653483879Y3XxFq9O53uI290IlOt2Rz.jpg
PobierzPiszesz w jednym języku, dajmy na to Javie czy C-płotek to narzekasz, że zmienne czy nazwy klas zajmują wiele znaków? Korzystasz z VSC i narzekasz że pożera X ramu? Korzystając z emacsa narzekasz że masz skróty klawiszowe z kilku klawiszy? Odpalasz sobie IDE przez ssh na serwerze do budowania by coś poprawić?
No mam nadzieję że nie narzekasz. Są rzeczy które jednym pasują innym nie,
@Oo-oO: No to po co zaczynasz dyskusje xD W ogóle to strasznie słabe, że polemizujesz z moim komentarzem a jednocześnie z góry zabraniasz mi odpowiedzieć na Twoją polemikę.