Wpis z mikrobloga

@Uri_: mam tego karchera, o------m tym cala budowe. ale wymienialem filtry w miedzyczasie i to z papierowych na te plastikowe przeszedlem. wory papierowe sa tragiczne, tez uzywam tych syntetycznych. i odkurzacz w sumie dalej dziala. wiec do prywaty w sumie spoko, to tanie jest
  • Odpowiedz
nie do zastosowań profesjonych, no tyle ile jest przy budowie domu, raz wiecej raz mniej (sorry za precyzję)

@Uri_: a chcesz go potem sobie zostawić i mieć dobry odkurzacz? Jak tak to zapomnij o tych zabawkach bo to się nie nadaje. Praca kilkanaście minut i koniec bo się filtr zabije. Weź sobie na raty coś takiego: https://www.bricoman.pl/odkurzacz-przemyslowy-starmix-isc-l-1425-top-20108305.html i będzie zadowolony. Założysz worki i możesz spokojnie podpinać szlifierkę z osłoną i
  • Odpowiedz
@Uri_: ten odkurzacz jest pancerny. Kiedys zbieralem wode, przewrócił sie, woda poszla do silnika i dziala nadal.
Pracuje przy szlifierkach do drewna, przy pile. Działa jak nalezy. Tylko uzywam tego worka materialowego z suwakiem.
Spojrz tez na wartosc podciśnienia jaka ma ten odkurzacz. To jest więcej niz makita i inne takie.
Za taka kase to jest mistrz
  • Odpowiedz
@Simon420: No patrz... a ja mam parkside PWD A1. Nie zabiły go gładzie, posadzka, popiół z kominka a nawet wypompowanie wody z mauzera (niecałe 1000l). I dalej ciągnie na budowie a ma już rok. Gwarancji jeszcze na 2 lata zostało. Za 240zł z możliwością podłączenia urzedzania po kablu to aż nadto co potrzeba. No chyba, że warto dołożyć 2000zł żeby był ładny napis

@Uri_
dokupiłem workek wielorazowy na suwak
  • Odpowiedz