Aktywne Wpisy
Brojogan +143
Duma was rozpiera wyborcy Tuska? Za pieniądze z kpo nie będzie odbudowy po plandemii, będziecie ratowali klimat.
iErdo +1265
Bożu, czekałem na niego z 2 godziny, aż usiądzie na tej gałązce, którą ja chcę i którą ja wybrałem
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
W końcu się udało, skubaniec szybki jest. Mega jestem zadowolony, bo ciężko zimorodkowi zrobić ładne zdjęcie. Wybaczcie ze wrzucam zdjęcie aparatu, ale prosto z terenu, później wrzucę po obróbce ;D W rogu widać jaki crop, bo bliżej nie chciał siadać xD
Obserwuj mój tag #pixerdo po więcej autorskich zdjęć
#fotografia #zwierzaczki #przyroda #
Mirki, mam taki dość bezsensowny problem. Mój #rozowypasek jest wege i nie je mięsa, stara się nie robić problemu ani sensacji, a mi to też nie sprawia kłopotu. Natomiast moim rodzicom tak, w zasadzie za każdym razem jak ich odwiedzamy to są jakieś docinki w tym temacie, mimo że w ogóle nie zaczynamy tematu ani nie każemy gotować dla siebie. Dorośli ludzie, wykształceni, a zachowują się jak janusze - oczywiście pytani, czy mają jakiś problem udają, że nie i że to przecież wszystko żarty. Ciągle pytają, czy nie ma niedoborów (mimo że mówiliśmy, że nie) czy na pewno nie zje ryby (dobrze wiedzą, że nie). Generalnie takie drobne, ale uciążliwe złośliwości, których nie rozumiem. Oczywiście wprost problemu nie potrafią zakomunikować i nie wiem, czy mają jakieś żale do dziewczyny, czy o co chodzi. Czy da się to jakoś pokonać, skoro w ogóle nie umieją nawet rozmawiać na ten temat?
#rodzice #rozowepaski #wegetarianizm #wege #dieta #psychologia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #628b3f66526306ee2fff01ea
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
@octogen: oj, polemizowałabym. Jakiś czas temu z niebieskim odwiedzaliśmy znajomych wegan (przedłużony weekend), nie uwieżysz jakie pyszne jedzenie robili, pasztety, jakieś pierożki, zupy. Ciężko było oderwać mnie od stołu. Próbowałam wcześniej wegańskich potraw w restauracjach, ale wydawały mi się pozbawione smaku. Natomiast dla ich domowego gotowania sama mogłabym z mięsa zrezygnować.
Trochę do @Zuchwaly_Pstronk też ten komentarz :)
@octogen: a to nie można razem jeść czego innego? Znam kilka związków wege-mięsożerca i normalnie razem siadają do stołu, co za filozofia.
Też mięsożercy:
@octogen: Niektórzy nie rozumieją innego sposobu. Jeśli rodzice kochają dziecko, to ich nauczy, jeśli nie, to będą trwać w fochu i nie wyciągną ręki na pojednanie, ale wtedy się rozwiazuje 2 problemy na raz.
Ja takim sposobem rozwiązałem inny problem z matką, otóż nie potrafiła zrozumieć, że jestem ateistą i nie chcę chodzić do kościoła, ani słuchać #!$%@?ów czarowników.
@octogen: no i to właśnie tutaj rodzice skrobią tą rzepkę xD
Należy rodzicom nakłamać, ze jednak czasem rzadko je mięso i dzięki temu jest zdrowa. Na tym problem się zakończy. Zamkniecie im mordy po prostu i nie będziecie się już musieli przejmować taką irytującą drobnostką.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@lebort: dodatkowo kto jest wege ten roOocha kolegę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na Twoim miejscu postawiłbym jasno sytuacje i powiedział co o tym sądzę. Zawsze możesz pożartować z nich ( ͡° ͜ʖ ͡°)