Aktywne Wpisy

orientalist-jack +141

plusikdziczku +143
Opinia o filmie Job czyli ostatnia szara komórka. Świat upada bo jesz cziperki z biedronki i popijasz koncerniakiem xD Do tego oglądasz bekowy film - jak ty możesz Polaku zaznawać takiego prymitywnego szczęścia?!
#filmy
#filmy
źródło: 1000037851
Pobierz

![niemiecki BILD: Pięciu braci, wszyscy skazani [DE]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/043b5b16cff3bd2ec62261639cc40817e4fc95134dd4956ceaf3d26cf43eea8d,q80.jpg)

A powiedzieli którego roku? Bo wiesz. Z nimi to nigdy nie wiadomo
Zdziwiło mnie, że zdecydowali się posłać PzH 2000. To mimo wszystko wygląda na pożyteczny sprzęt - co innego gepardy. Te są idealnym przedmiotem do czynienia wymówek i opóźnień.
Niemiecki Bild podaje też, że Niemcy mają na stanie gotowych 30+ marderów, które mogliby wysłać, ale rząd się wypiera.
@Aryo: Jeszcze mi się przypomniało, że ledwie kilka dni temu sprawa pocisków i szkoleń do gepardów była "wewnętrzną sprawą" Ukrainy. Po interwencjach Melnyka jakoś się 60 tys. pocisków znalazło a i szkolenie Niemcy zapewnić mają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@glaaki: @ToNieOn: problem w tym że zakładacie że Rosjan interesuje kto co uznał. Oni uznają Krym za swój,wiec stwierdzą że mogą.
@janusz002: Zakładasz że cywilizowany świat interesuje co p------ą ruSSkie zwierzęta. Jak się niedługo nie ugną to na Ukrainę pojadą Patrioty i inne zabawki z USA które amis do tej pory wstrzymywali. Nie mogę się doczekać. XD
Twarde stanowisko roSSji to jest to o czym marzę. XD Jeszcze więcej gruz200.
@ToNieOn: dobra ale gruzownie Rosjan to trochę
@Okcydent: @Aryo Ponoć opóźnienie z PzH2000 wiążą się z tym, że ukraińskie załogi są na nich szkolone na terenie Niemiec. Haubice mają pojechać po zakończeniu szkolenia. Nie wiem ile w tym prawdy.