Aktywne Wpisy

Liryczne_MMA +278
Jak w kukoldstanie ma być dobrze, skoro faceci nawet po zerwaniu są na usługach u p0lki. Rynek matrymonialny u nas szoruje po dnie coraz bardziej.
Nic dziwnego, że p0lki mają takiego ego.
Żyd pięknie zakręcił korbą.
A teraz wyobraźcie sobie, że o takiej samej sytuacji opowiadałby król sawanny- czysta abstrakcja xD. Jak p0lka ma szanować takiego kuka, który on sam nie ma szacunku do siebie.
#p0lka #logikaniebieskichpaskow #
Nic dziwnego, że p0lki mają takiego ego.
Żyd pięknie zakręcił korbą.
A teraz wyobraźcie sobie, że o takiej samej sytuacji opowiadałby król sawanny- czysta abstrakcja xD. Jak p0lka ma szanować takiego kuka, który on sam nie ma szacunku do siebie.
#p0lka #logikaniebieskichpaskow #
źródło: 1000002152
Pobierz
Salido +174
Minął 29. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
125 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
129 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
125 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
129 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-14
Pobierz

Zmienisz nam twarzoczaszkę oski? Wyjazd z tymi redpillowymi bredniami
Poniżej 180cm, wygląd średni (nawet obecna dziewczyna mi to mówi xD), k---s poniżej średniej, bardzo mało matchy na tinderze, miewałem w internecie tak, że po pokazaniu ryja automatycznie rozmowa się przestała kleić albo dostawałem bloka XD Raczej chad by tak nie miał?
@Waffenfarbe to jakim cudem ja sobie radzę nie będąc chadem?
@LatajacyJeczmien: masz szczęście, to tyle
są ludzie z lepszymi statami którzy próbują latami bez skutków
@Waffenfarbe Jak zaczynałem się w to bawić to jakieś imprezy w stylu juwenalii, kluby, ogólnie gdzieś gdzie raczej ludzie byli nastawieni na jakieś imprezowanie. A tak to też dużo próbowałem w internecie (badoo/tinder/gg/omegle i pochodne). Aktualnie nie
Ja na Twoim miejscu bym spróbował się mimo wszystko wynieść do większego miasta, gdzie jest po prostu więcej opcji. Zadbałbym w jakiś sposób o wygląd, ćwiczenia, posturę i spróbował podziałać coś na tinderze - myślę, że choć kilka matchów by się znalazło, i mógłbyś zacząć wychodzić z kobietami, choćby