Wpis z mikrobloga

@Waffenfarbe: Ciekawe, że z zdeformowanymi twarzoczaszkami macie po kilkanaście czy kilkadziesiąt matchów na Tinderze. Wiem, że tu jest sporo osób co wygląda przeciętnie (tak jak ja), ale jeżeli jesteście naprawdę totalnie zdeformowanym odpadem genetycznym, to racja, Wam nie pomogę.
  • Odpowiedz
@NadmiarNiedoboru
Poniżej 180cm, wygląd średni (nawet obecna dziewczyna mi to mówi xD), k---s poniżej średniej, bardzo mało matchy na tinderze, miewałem w internecie tak, że po pokazaniu ryja automatycznie rozmowa się przestała kleić albo dostawałem bloka XD Raczej chad by tak nie miał?

@Waffenfarbe to jakim cudem ja sobie radzę nie będąc chadem?
  • Odpowiedz
@NadmiarNiedoboru: To jakim cudem do jakiegoś 19 roku życia nie miałem szczęścia, a gdy zacząłem się ogarniać to magicznie nagle mi zaczęło w miarę wychodzić z lochami? Dziwny byłby to zbieg okoliczności.

@Waffenfarbe Jak zaczynałem się w to bawić to jakieś imprezy w stylu juwenalii, kluby, ogólnie gdzieś gdzie raczej ludzie byli nastawieni na jakieś imprezowanie. A tak to też dużo próbowałem w internecie (badoo/tinder/gg/omegle i pochodne). Aktualnie nie
  • Odpowiedz
@LatajacyJeczmien: mój mindset czy jak to się tam nazywa jest jak beton, nie do ruszenia. Mam 37 lat i od dziecka byłem programowany na bycie śmieciem ludzkim, żadne terapie i inne gówna tu nie pomogą. Piszesz coś o tym, że zacząłeś mieć pierwsze kontakty z loszkami itd. Ja nie byłem nigdy w żadnym związku, a jedyne kobiety jakie "miałem" to dziwki z roksy.
  • Odpowiedz
@Jutuba_z_Krakowa: Rozumiem, też mi często przychodzą zmiany, a skoro już 7 lat sam mieszkałeś, to wiesz z czym to się je.

Ja na Twoim miejscu bym spróbował się mimo wszystko wynieść do większego miasta, gdzie jest po prostu więcej opcji. Zadbałbym w jakiś sposób o wygląd, ćwiczenia, posturę i spróbował podziałać coś na tinderze - myślę, że choć kilka matchów by się znalazło, i mógłbyś zacząć wychodzić z kobietami, choćby
  • Odpowiedz