Aktywne Wpisy
Deklitoryzator +291
źródło: 1000025895
Pobierz
NadwornyPanicz +34
Brzozka to geniusz. Prawdziwy geniusz marketingu. W zbiorowej świadomości polskiego spoleczeństwa Inpost był polską firmą. Ludzie zamawiali przez Inpost ze względu na jego polskość. Cieszyli się, gdy Inpost wchodził na "zagraniczne" rynki. Ludzie w komentarzach cieszyli japę, bo hehe polska ekspansja.
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
#gielda #biznes #polska #inpost #pieniadze #marketing
źródło: image
Pobierz

Zmienisz nam twarzoczaszkę oski? Wyjazd z tymi redpillowymi bredniami
podejrzewam ile masz wzrostu (180+) i jak wyglądasz
good for you że ci się udało, ale ty na 99% byłeś z-----y/zaniedbany co nie eliminuje cie z rynku
i tutaj nawet nie chodzi o bycie zdeformowanym, dla 5/10 it's over w obecnych czasach chyba, że chcesz się poniżać każdego dnia
Poniżej 180cm, wygląd średni (nawet obecna dziewczyna mi to mówi xD), k---s poniżej średniej, bardzo mało matchy na tinderze, miewałem w internecie tak, że po pokazaniu ryja automatycznie rozmowa się przestała kleić albo dostawałem bloka XD Raczej chad by tak nie miał?
@Waffenfarbe to jakim cudem ja sobie radzę nie będąc chadem?
@LatajacyJeczmien: masz szczęście, to tyle
są ludzie z lepszymi statami którzy próbują latami bez skutków
@Waffenfarbe Jak zaczynałem się w to bawić to jakieś imprezy w stylu juwenalii, kluby, ogólnie gdzieś gdzie raczej ludzie byli nastawieni na jakieś imprezowanie. A tak to też dużo próbowałem w internecie (badoo/tinder/gg/omegle i pochodne). Aktualnie nie
Ja na Twoim miejscu bym spróbował się mimo wszystko wynieść do większego miasta, gdzie jest po prostu więcej opcji. Zadbałbym w jakiś sposób o wygląd, ćwiczenia, posturę i spróbował podziałać coś na tinderze - myślę, że choć kilka matchów by się znalazło, i mógłbyś zacząć wychodzić z kobietami, choćby