#dzieci #samochody #motoryzacja #rodzice czy opłaca się kupować pokrowiec na siedzenia w celu przeciwdziałania zabrudzeniu przez dzieci? Ja chciałem kupić taką jak na zdj. ale różowa nie chce bo mówi ze to dla psa ᶘᵒᴥᵒᶅ
@DorodnyTucznik: Nie dostrzegłam zabrudzeń w obszarze który ma zakrywać ten pokrowiec. Zdecydowanie lepiej kupić pokrowiec na przednie siedzenie, żeby dzieciaki nie pokopały
@DorodnyTucznik: Wyjdzie pewnie taniej niż pranie tapicerki ( ͡°͜ʖ͡°)
@zuchtomek: Zobacz na bebobi, mają przeróżne rozmiary i modele. Miałem od nich na cały tył, naprawdę dobrej jakości - 4 lata temu kupiłem, nic się nie pruje, a myje się bardzo łatwo
@DorodnyTucznik: kupiłem, jestem zadowolony, dotąd siedzenia zadeptane butami (najgorzej jak jest mokro na zewnątrz) btw co za różnica czy dla psa, skoro spełnia swoją rolę
@DorodnyTucznik: Rodzice różowej mają to dla psa i bardzo dobrze chroni tapicerkę, nawet jak pies się na to zrzygał to nie zabrudził siedzeń, IMO dobre rozwiązanie dla dzieciora też. Jak różowa nie chce to kup odkurzacz piorący i niech pierze tapicerkę po każdym zabrudzeniu xD
@DorodnyTucznik: To jest dla psa, mam i jest super - na futro :) Na rozlane w dół płyny raczej pomoże (przynajmniej częściowo). Tylko zablokuje Ci Isofixy jeśli nie wytniesz dziur, na zwykłe pasy są zrobione dziury (na rzep, można zamknąć).
@zuchtomek: Zobacz na bebobi, mają przeróżne rozmiary i modele. Miałem od nich na cały tył, naprawdę dobrej jakości - 4 lata temu kupiłem, nic się nie pruje, a myje się bardzo łatwo
xdddd
A co za różnica jak działa jak trzeba?
@PaulVale: Nadal mniejsza wiocha niż osrana kanapa w aucie