Kiedyś zamawiałem coś na rtvagd do puntu napisane DO SOBOTY i było we wtorek...bo...oni nie mają opcji wysyłki na sobotę, chodź na stronie WWW jak byk napisane nawet na maila tak poszło. jak zapytałem - nie no... nie mamy takiej opcji XD Temu prychłem ;] oho..sobota...ta...XD w poniedziałek jak będzie będzie ok
@KaluHeHe: w ramach metody dostawy Allegro One Kurier możesz zrobić zakupy na Allegro i otrzymać je jeszcze tego samego dnia. Wystarczy, że kupisz produkty i opłacisz je do podanej przez sprzedającego godziny. Przesyłki odbieramy od sprzedających i dostarczamy do Ciebie jeszcze tego samego dnia lub następnego, od poniedziałku do soboty. Z usługi można skorzystać tylko w wybranych miastach Polski. Szczegóły znajdziesz tutaj: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/metody-dostawy/allegro-one-kurier-informacje-dla-kupujacych-MRPw40xX8SY
wow
Przewidywana dostawa w punkcie: sob. 21 maj.
XD od kiedy firmy posyłają na sobotę
pewnie będzie w poniedziałek, a sobota to błąd w skrypcie.
Komentarz usunięty przez autora
Kiedyś zamawiałem coś na rtvagd do puntu napisane DO SOBOTY i było we wtorek...bo...oni nie mają opcji wysyłki na sobotę, chodź na stronie WWW jak byk napisane nawet na maila tak poszło.
jak zapytałem - nie no... nie mamy takiej opcji XD
Temu prychłem ;]
oho..sobota...ta...XD w poniedziałek jak będzie będzie ok
Sposób dostawy
Odbiór w punkcie
Allegro Paczkomaty