Wpis z mikrobloga

#bekaztransa

Jestem na etapie szukania pracy C+E. Doświadczenie 4 letnie na chłodniach - > CZ, SK, A,I, H,. RO, B , NL, DK, D
Byłem u gościa na rozmowie i proponuje za jazde D, CZ, SK 0,65 gr z km od poniedziałku do piątku czyli w praktyce start 04:00 niedziela powrót piątek 20 lub sobota 10:00. Na powrocie dodatkowo ręczne mycie zestawu. Ale nowa Scania daje.

Co sądzicie ?

Jak zaczynałem jeździć zawsze chciałem robić długie trasy typu ES, PT ale to trafiłem do firmy gdzie takich długich tras nie było ale że robota była spoko to się nie zmieniało.

Co sądzicie o propozycji pracodawcy?
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nabuchodonozorII: Cześć.Opisałbyś w wolnej chwili Italię?Jak tam się jeździło?Czy wjezdzales do miast lub miasteczek gdzie było mega wąsko?Jak podejście ludzi na firmach do twojej osoby?Czy była możliwość zwiedzić cokolwiek?Jak sytuacja z parkingami?
  • Odpowiedz
jeżeli bez żadnej podstawy to raczej niemożliwe.

@xspeditor: bez podstawy. gołe 0,65 gr za 1 km. Mówi że gwarantuje 10 000 km czyli 6500 zł a jak dobrze idzie to robią kierowcy nawet 14000 km -> 9100 zł. Realnie moim zdaniem i powtarzalne to jest 12000 km - 7800 zł . Firma z województwa łódzkiego.

Cześć.Opisałbyś w wolnej chwili Italię?

@Don_Hollywood: co wiem napiszę wieczorem. teraz czasu zbytnio
  • Odpowiedz
zapomniałem dodać na trasę koniecznie zabrać z bazy 20 L Ad-Blue na dolewki. Bo za granicą drożej to po co przepłacać. Naczepa bez paleciary (wywrotka) to jeden schowek dla kierowcy mniej.
  • Odpowiedz