Aktywne Wpisy
JamesJoyce +248
#programowanie #programista15k #sztucznainteligencja #uniaeuropejska
I tak to jest w naszym europejskim poletku.
I tak to jest w naszym europejskim poletku.
Kagernak +55
Do pracy przyszła nowa dziewczyna, nawet spoko, całkiem ładna (wyższa ode mnie xd), ogarnięta, dobrze się z nią gada, tylko gust muzyczny ma c-----y, ale mniejsza z tym. Pracuje u nas dopiero drugi tydzień a dzisiaj tak znikąd do mnie wypaliła czy nie chciałbym z nią wyprowadzać psy ze schroniska. Ja byłem nieźle zdziwiony bo w końcu się znamy niecałe dwa tygodnie a ona już takie coś mi proponuję, ale jej odpowiedziałem
Jakie zainteresowania/hobby/pasje sprawiają, że staje się ona nieatrakcyjna?
Czy są jakieś, których nie wypada mieć różowym i niebieskim?
Czy różowe i niebiescy mają bardziej stereotypowe dla ich płci zainteresowania, czy są one raczej różnorodne?
Czy zainteresowania/hobby/pasje u różowych imponują, czy raczej przeszkadzają niebieskim?
Czy są jakieś konkretnie preferowane?
Czy chęć zdobywania wiedzy o świecie zalicza się do zainteresowań?
Czemu spora część niebieskich uważa, że ich zainteresowania są lepsze od zainteresowań różowych?
#zainteresowania #hobby #rozowepaski #pytanie #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow #swiat #zwiazki #tinder
@AlienFromWenus: Żadne. Wystarczy że odpisuje pełnymi zdaniami, częściej niż raz dziennie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AlienFromWenus: Ludzi tak naprawdę nie interesują twoje zainteresowania. To takie pier%$#e aby poczuć się lepszym po odrzuceniu. A odrzucenie następuje ze względu na
Ważne żeby dało sie z nią normalnie pogadać, byla młoda, atrakcyjna wizualnie i kierowala się podobnymi wartościami.
Na minus: instagram i wianuszek spermiarzy na ig
@AlienFromWenus: Jak ma zbliżone lub takie same jak dany niebieski to jest to na pewno spory plus, kwestia indywidualna
Jakiekolwiek tak naprawdę, różne rzeczy mogą być ciekawe.
Komentarz usunięty przez autora
Jesteście atrakcyjne bądź nie za cechy fizyczne, natura ma w dupie naszą głębię duchową. To czy lubisz windsurfing, "kwantowe" gotowanie, granie na nerwach, makijaże czy też czytać książki Paulo Coelho to nawet nie sprawa drugorzędna.
Czyli jeśli różowa pracuje 10 lat w tym samym miejscu i na tym samym stanowisku i jest jej dobrze, to znaczy że się nie rozwija? I wtedy jest mniej warta?
@Tajch5: a weź napisz to bardziej sensownie, bo nic nie rozumiem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@aligancko
Bo ja nie mam prarcia na rozwój zawodowy akurat. Zdolności, wiedzą, umiejętności, tak. Ale nie zawód xD nie zgadzam się na wyścig szczurów ( ͡° ͜ʖ ͡°)