Aktywne Wpisy
dexter-morgan +66
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +5
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
Czy moja matka ma rację? Zrezygnowałem ze studiów i podjąłem pracę na magazynie jako zwykły pracownik fizyczny. Studiowałem informatykę, ale uznałem, że to nie to, za ciężkie to było dla mnie, zawalałem praktycznie wszystkie przedmioty i po roku uznałem, że nie ma sensu tego ciągnąć dalej. Matka twierdzi, że zmarnowałem sobie życie i nie dam rady potem. Płaciła mi za korepetycje, książki, warunki, szukała znajomych, którzy mogliby pomóc, tak żebym zaliczał te przedmioty, ale ja i tak uznałem, że lepiej się poddać. Odkąd pracuje na magazynie jestem szczęśliwszy, co prawda zarabiam mało, ale wykonuję proste, schematyczne prace i nie muszę martwić się projektami, zaliczeniami, deadline i całą resztą. Każdy dzień jest taki sam, dla innych to może być monotonia, dla mnie to spokój. Jednak wydaje mi się, że coś w tym jest co mówi moja matka, faktycznie nie znam nikogo kto pracowałbym na magazynie i stać go było na własny dom, samochód, jedzenie i opłaty. Z drugiej strony w moim zakładzie są ludzie mający po 30, 40 lat i pracują tutaj i gdzieś przecież mieszkać muszą.
#pytanie #pytaniedoeksperta #pracbaza
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6281213aadd9cbafa2f42391
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Zaakceptował: karmelkowa
dla mnie gównopraca bez własnej inicjatywy (bycie trybikiem) + coś swojego na boku to idealna opcja,
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Żeby mieć własne auto, dom i psa, o gówniaku nie mówię trzeba mieć dzisiaj z różową minimum 11k-15k co miesiąc. Zależnie od standardu.
I wiadomo co roku ciut więcej.
Jak znajdziesz różową co zarabia tyle
- czy chcesz w życiu mieć pieniądze czy klepać biedę (dla wielu czokoszoki i granie na kompie wystarczy do szczęścia, koń zwalony, piwnica jest)
- czy nie wyszło ci w informatykę bo jesteś głupi czy
Komentarz usunięty przez autora