Aktywne Wpisy

tesknilam_ +122
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +184
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Widzę, że FUDy zalały Twittera, Mirko, gazety, Facebooka i powoli TV.
- KONIEC KRYPTOWALUT
- KONIEC BITCOINA
- COINBASE BĘDZIE BLOKOWAŁ CRYPTO
- EU BLOKUJE KRYPTO
brakuje tylko newsa że Chińczycy banują (pierwszy raz w tym roku). I pora ładować się po same kule (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#bitcoin
wystarczy przejrzec tez pare stron glownej i mamy:
- 100% inwigilacji komuniatorow (UE)
- bany za poglądy dla polityków i sortowanie
- niewpuszczanie do niektorych krajow (pomijam sprawy wojny rosyjskiej) ludzi z paszportami dyplomatycznymi ze wzgledu na
@pieczywowewiadrze: Jak p--------e wszystko to masz rację: będziesz miał BTC w portfelu...
Jednak zahamowanie wzrostu cen nie sprawi, że płynność na rynkach finansowych wzrośnie i inwestorzy znów przychylnym okiem zaczną patrzeć na aktywa wysokiego ryzyka.
@pieczywowewiadrze: Ceny kryptowalut nie są zależne od inflacji, a bardziej z płynnością
risk/reward wyjdzie jeszcze bardziej na plus dla BTC :)
Słaba koniunktura na rynkach finansowych przełoży się również na spadki ceny Bitcoina, zwłaszcza biorąc pod uwagę że jego cena zależy tylko od nastrojów
Nie stanowi on również środka rozliczeń w handlu, więc nie wiem jak mogłoby to wpłynąć na jego cenę.