Aktywne Wpisy
AntyspoIeczny +107
łeb mi paruje, że żymianom udało się skutecznie wmówić babom-millenialsom i babom-zetkom że ciąża to najgorsze nieszczęście jakie może je spotkać w życiu
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
pamiętam że w Polsce jeszcze 20 lat temu to było coś zupełnie nautralnego, dziewczynki przygotowywały się do roli od dzieciństwa bawiąc się lalkami, nastolatki marząc o mężu marzyły też od razu o dzieciach i z rozmaślonym wyrazem twarzy słuchały opowieści starszych od siebie bab o ciąży i macierzyństwie
jak
L24D +67
Pełen raport wraz z metodologią tutaj: https://www.ilga-europe.org/rainboweurope/2022
wrealu24 lepsze?
Komentarz usunięty przez moderatora
Dzień dobry chcialbym podwyżke
Nie
Jestem gejem
Nie
- Brak równouprawnienia stwierdzony.
Jak dla mnie żyjemy w kraju którzy wszyscy są traktowani jedną miarą, (pomijam wysoko postawionych magnatów, polityków, buissnes manów) śmiertelnicy wszyscy mogą czuć się równie hujowo. Rozumiem, że ta statystyka przedstawia 88% osób które po powołaniu się na bycie LGBT nie uzyskały tego co chciały. To jest niedorzeczne. A Trzaskowski robi
Komentarz usunięty przez moderatora
Wiesz już dlaczego oko.press to nie jest najlepsze źródło? Spróbuj rozpisać to co napisali własnymi słowami i
samemu nie chcialo mi sie robic, na szczescie ktos sie tym zajal
Potem takinjeden z drugim cos mowi i wychodza takie kocopoly xd
Dzieci nie maja pelnej zdolnosci do czynnosci prawnych, skoro nie problem zmienic konstytucje by osoby homo mogly byc w malzenstwie to co za problem zmienic kc zeby dzieci mialy pelna zdolnosc do czynnosci prawnych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No właśnie widać po komentarzach jacy ludzie w Polsce są tolerancyjni xD
Lol. Skoro według sądu pokrzywdzeni nie udowodnili, że są gejami, to właśnie oznacza, że sąd nie dopatrzył się czynu zabronionego.
Jeszcze
@Serghio: Przecież Ty nawet nie zrozumiałeś tego raportu, co wykazywano Ci w komentarzach, więc jak możesz coś takiego oceniać.
Masz dział "Civil society space", w którym jest "Public event held, no state obstruction of freedom of assembly (3 years)" jako X, co oznacza, że kryterium w Polsce nie zostało spełnione.
Tymczasem w opisie działań tej organizacji można przeczytać, że
W Polsce nie ma takiego zakazu i dlatego Polska nie dostała za to punktu. Kiedy Ty piszesz, że dobrze, że tak jest to przeczysz
Polska nie dostała