Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A jak już to omijam parki z daleka.

@konopiapolska: Ale to nie tylko w parkach takie sytuacje. Ostatnio to widziałem jak jakieś małolaty się lizały na klatce schodowej między moją piwnicą drzwiami wejściowymi.

ale fart że mieszkam na wsi

@Saynighte: też bym tak chciał ale ze starymi nie dawałem radę po prostu. A na wsi przecież nic nie znajde na wynajem.
  • Odpowiedz
@De_Fault: a no to lipa, mi się tu dobrze żyje. Już kiedyś pisałem post właśnie o tych parach i możliwościach życia w wolny czas a niekorzystanie z tego i tak w dużym mieście bo na wsi i tak nie ma.gdzie lub jest za daleko więc pod drzewem najlepiej na dworzu
  • Odpowiedz
ciężko uniknąć widoków tych pośladków

@Kebab_po_browarze: najgorsze jest to że 90% Julek się tak ubiera. Te brzydkie to nie wiem... albo nie ma brzydkich młodych Julek albo nie wychodzą z domu a wolałbym na nie patrzeć szczerze powiedziawszy.

przeprowadzką w ogóle w inne rejony polski powiedzmy taki Olsztyn lub Opole

@Kebab_po_browarze: będzie to samo.. ja mam wrażenie że w Krk jak mieszkałem to spotykałem rzadziej takie widoki niż
  • Odpowiedz
możliwościach życia w wolny czas

@Saynighte: to jest największy cope z tą przeprowadzką przegrywa do miasta, że niby sobie tam ogarnie życie XD Nic sie nie zmieni poza tym że będzie tylko widział z bliska to co go omija. Też pisałem kiedyś post że lepiej wegetować na wsi niż w mieście bo co z tego że masz te możliwości jak to jest tylko złudzenie. Czujesz sie tak jakbyś był za
  • Odpowiedz
@Waffenfarbe: no to może jakiś mało oskarkowy park np. z dala od szkoły/uczelni. U mnie co 500m jakaś szkoła więc pełno tego oskariatu. Albo weźmy np. taki mcdonald. Tam to dopiero się dzieje. Nawet jak samochodem jadę to nie da się uniknąć takich widoków. Jedyne sensowne wyjście to chyba divy raz na jakiś czas i może ciśnienie by spadło. Niedoruchanie mi ryje beret za bardzo.
  • Odpowiedz