Aktywne Wpisy

kidi1 +1094

WiesniakzPowolania +245
Co sie narobiło Mirki i Mirabelki
Do tej pory myślałem, ze będę miał bliźniaki. Doktor nas wezwał na powtórzenie badań prenatalnych bo coś mu sie nie podobało poprzednio i chciał powtórzyć.
Pojechaliśmy z duszą na ramieniu.
I wiecie co ?
Teraz przez najbliższe kilkanaście lat czeka mnie hałas, ciezka praca i bieda.
Ale nic to. Byle zdrowe były.
W sumie zawsze chciałem mieć dużą rodzinę 乁(♥ ʖ̯♥)
Do tej pory myślałem, ze będę miał bliźniaki. Doktor nas wezwał na powtórzenie badań prenatalnych bo coś mu sie nie podobało poprzednio i chciał powtórzyć.
Pojechaliśmy z duszą na ramieniu.
I wiecie co ?
Teraz przez najbliższe kilkanaście lat czeka mnie hałas, ciezka praca i bieda.
Ale nic to. Byle zdrowe były.
W sumie zawsze chciałem mieć dużą rodzinę 乁(♥ ʖ̯♥)

Dane na 2020 rok:
USA liczba zabójstw /100k ludności : 6,55
Polska : 1,73
Dalej nie chce mi się szukać, aczkolwiek na pewno w Japoni dużo zmienia możliwa kara śmierci za zabójstwo ;)
Przykładowo: gdyby po ulicach Nowego Jorku przemieszczali się tylko biali (kategoria “White” obejmuje także przybyszów z Afryki Północnej oraz Bliskiego Wschodu) i ewentualnie Azjaci (imigranci z kontynentu azjatyckiego: Japończycy, Hindusi, Pakistańczycy, Tajwańczycy etc.), wówczas odsetek kolejno: zabójstw, napaści rozbójniczych i strzelanin (nawet przy założeniu, że oto dodatkowa populacja zastępująca Murzynów/Latynosów odpowiadałaby za identyczną
@wygolony_libek-97: płeć jak to płeć a rasa jak to rasa, może trzeba po prostu zabronić mężczyznom posiadania broni?
Zwykli mężczyźni czy może ci obcy kulturowo?
A wniosek jest taki, że trzeba uważać, kogo się wpuszcza.
@Z_dupy_strzelec: Zwykli, zawsze przodują mężczyzni, nawet w homogenicznej PL. W PL nie ma murzynów, a dalej mężczyzni głównie popełniają zabójstwa, ostatnio jeden facecik wypalił z czarnoprochowca do dwóch policjantów. I jak skomentujesz ten fakt?
źródło: https://statystyka.policja.pl/st/wybrane-statystyki/przestepczosc-kobiet/50869,Przestepczosc-kobiet.html
Swoją drogą absurdalne stwierdzenie o tym że murzyni są obcy kulturowo w USA skoro przebywają tam od setek lat tworząc tą kulture. Dlaczego nie ma analiz które zamiast
Tak, że czarnoskóry, statystycznie, postrzeliłby dziesięciu?
@Z_dupy_strzelec: zmień nick na zdupystatystyk bo obrażasz tą piękną nauke
Tworzą największe getta, największe gangi. Gdybyśmy tylko mieli dokładne dane, co ich łączy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A czemu cofasz się w ilości danych do płci? Jak się cofniesz do podziału na gatunki to wyjdzie, że 100% przestępstw popełniają ludzie a zwierzęta nic. Wszyscy jesteśmy winni po równo ( ͡° ͜ʖ ͡°)