Wpis z mikrobloga

Cześć mirasy z tagu #audi Szukam ostatnio sobie jakby zmienić moje końcówki wydechu na czarne/carbon. Wszystko już wyczernione w aucie tylko te srebrne rurki zostały. W planach jest kiedyś zamontowanie konkretnego wydechu Milltek ale najpierw muszę sobie odłożyć 12k cebulionów xD
Znacie może jakieś dobre źródła, stronki, sklepy internetowe z samymi końcówkami/nakładkami czy może lepiej jest pomalować?
Audi S3 8Y 2020.
Hubby - Cześć mirasy z tagu #audi Szukam ostatnio sobie jakby zmienić moje końcówki w...

źródło: comment_1652046086PmfKOm0xYVWV6dOODaPGhk.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Kuriozal: A dobrze dziękuję. Wygodna całkiem, fajne fotele ma. Na szczecińskie dziury z deka twarda ale to S3 na 19" więc ( ͡~ ͜ʖ ͡°) mi tam nie przeszkadza. Jeżdżę nią z różową i 1,5 rocznym bąblem i całkiem spoko. Bagażnik trochę głębszy bo nie ma zapasowki. Ogólnie fajny mały p----------z.
  • Odpowiedz
@Hubby: ja w poniedzialek odbieram 8Y (w troszke mocniejszej wersji niz S) i wlasnie najbardziej obawiam sie wygody i przestrzeni w bagazniku (hatchback). Bede mial adaptacyjne zawieszenie to licze ze zebow nie powybijam ;D
  • Odpowiedz
  • 0
@Kuriozal: No to bajeczka, zazdraszczam tej R-ki przed S. Niech się dobrze jeździ Mirku.
Jeśli nie masz 195cm jak przystało na Chada to będzie raczej ok xD sam jestem konusem więc trojeczka w sam raz.
( ͡ ͜ʖ ͡) Zapodaj foto na pm jak już będziesz miał.
  • Odpowiedz
@Hubby: mirku, na żywo też tak słabo brzmi jak na filmach czy jest troche lepiej? pierdnie czasem z wydechu? napaliłem się na to autko jak szczerbaty na suchary i chyba będę zamawiał...
  • Odpowiedz
  • 1
@smieszny: Miras, jak się umi to i pierdnie i strzeli. Coś mi się wydaje że ludzie na YT to chyba nie potrafią strzelić z wydechu. Fakt, zgejowany wydech przez ekozjebów ale jak rezonator wytniesz to przy dobrych temperaturach potrafi marchewy puszczać. Akurat rezonator to na bank trzeba wyciac.
  • Odpowiedz