Aktywne Wpisy

tesknilam_ +12
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

Cyclonus +22
Gdyby nie ten ancymonek, to Muminy dalej prowadziłyby dobrze prosperujący biznes w Się RIP (taka dziura).
Ten śmieszek zamówił u nich gar zupy, na którą ostatecznie nie przyszedł, czym doprowadził do bankructwa ich restauracji.
#raportzpanstwasrodka
Ten śmieszek zamówił u nich gar zupy, na którą ostatecznie nie przyszedł, czym doprowadził do bankructwa ich restauracji.
#raportzpanstwasrodka
źródło: temp_file3670594342813862446
Pobierz

Muszę przenieść bazę danych ze starego serwera na nowy serwer, gdy używam Export data-tier application w SQL Server Managment Studio operacja kończy się niepowodzeniem, nagłówek błędu :
One or more unsupported elements were found in the schema used as part of a data package.
Ktoś ma pomysł jak to naprawić? Ewentualnie jak zapisać bazę by ją przenieść?
#sql #microsoft #serwery #bazydanych #informatyka #admin
1) tam nie pisze pod błędem jaki to dokładnie element?
2) to azure sql database? Jeśli on-prem sql server to sql servet to po prostu wyeksportuj bak.
3) sprawdź czy używasz najnowsze ssms.
@przecietnyczlowiek
1) Jest cały stos tych elementów, raczej niemożliwe by to zmieniać ręcznie.
2)Zwykła baza danych obłusgiwana przez Managment studio. Nie wiem jak wyeksportować bak przez sieć na zew.
@Antyname: Możesz normalnie rozszerzać dysk na proxmoxie -> Resize disks
Winą nie jest to że ktoś postawił, ale że NIKT nie monitorował ( ͡° ͜ʖ ͡°)