Aktywne Wpisy

Kadet20 +169
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
źródło: z30066370AMP,Taylor-Swift-zapowiedziala-nowa-wersje-swojego-hit
Pobierz
kornel-mir +53
#przegryw Dzisiaj u klientki zjadłem obiad. Zapytała czy moja żona też tak gotuje? Odparłem ,że wcale tego nie robi bo jej nie mam. Ona na to jak to możliwe ,że nie mam żony. Że taki przystojny i rozgarnięty ,zapytała czy jestem gejem? XD Pomyślałem ,że gdyby wiedziała co mam w głowie to by nie zadawała głupich pytańXD Ogólnie propsowala mnie potem co chwilęXD Taka Grażyna po 40. Ale to nawet

https://myanimelist.net/anime/50549/Bubble
Bubble
Sam początek tego filmu zdradza, z jak jakościową produkcją obcujemy. Dosłownie pierwszy dialog w filmie:
-E...eeej, mam takie pytanko...
-Co tam, świeżak?
-W sumie to nie znam zasad.
-Co? Tokio Battlekour to jest to i to, zasady są takie i takie, wygrać można to i to...
INFO DUMP. Praktycznie w pierwszej minucie filmu. To już nie jest słabe. To jest dosłownie narracyjne KALECTWO.
Film #!$%@? się od samiuśkiego początku i już nie wstaje. Biegnie na oślep do przodu ryjąc gębą w glebie, bez żadnego celu, bez żadnego sensu by na końcu rozbić sobie ryj o mur.
To jest low effort produkcja dla dzieci baitująca na parkour i tandetne efekciarstwo a'la cool factor overload, żeby 9 latki pokazywały ekran palcem krzycząc "widziałeś to, widziałeś to?!". Zero jakiegokolwiek polotu, zebrano najbardziej podstawowe klocki, z których ulepiono byle co i walnięte mnóstwo kolorowych filtrów. Nikt w ten film nie włożył ani grama pasji czy zaangażowania i aż boleśnie bije to po oczach. Stworzono tylko produkt, do którego #!$%@? marketingu pod sam kurek.
Gorąco odradzam.
źródło: comment_1651505889WbDaMiSXyY1va2who3HwNg.jpg
Pobierzcudowny seans.
pierwsze 30 sekund to takie chamskie wprowadzenie do świata przedstawionego że naprawdę poczułem się potraktowany jak widz-idiota.
koleś zapłodnił swoim bąbelkiem inny bąbelek, ciąża trwała 2 sekundy, a produkt związku bąbelków uratował