Aktywne Wpisy

sha128 +4
dlaczego przesiedliście się z linuxa/windowsa na macos?
pytanie szczególnie do osób technicznych. Coraz częściej marzę o tym żeby komputer mi po prostu działał. Często chciałbym po prostu móc pracować na laptopie - a nie doprowadzać tego laptopa do stanu żeby nadawał się do pracy. O macbookach słyszałem tylko 2 rzeczy - że na nich wszystko działa i są drogie.
nie chodzi mi o takie błache powody dlaczego przeszliście na macos jak: jestem fanboyem, cała
pytanie szczególnie do osób technicznych. Coraz częściej marzę o tym żeby komputer mi po prostu działał. Często chciałbym po prostu móc pracować na laptopie - a nie doprowadzać tego laptopa do stanu żeby nadawał się do pracy. O macbookach słyszałem tylko 2 rzeczy - że na nich wszystko działa i są drogie.
nie chodzi mi o takie błache powody dlaczego przeszliście na macos jak: jestem fanboyem, cała
źródło: hq720
Pobierz
Da Grasso p------o.
źródło: 1000697960
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_16514340397F1tVbOVjPUi5eF4uoVG7g.jpg
PobierzTo nie jest tak, że putin zadecyduje i jej użyją.
Tam też są ludzie, którzy czekają, żeby pozbyć się prezydenta. Szczególnie gdy będzie jeszcze bardziej zagrażać ich interesom a w przypadku użycia atomu, świat się odwróci od rosjan i wejdą sankcje na leki i żywność
źródło: comment_16514346223of0GVHavQ5q3Pu7Kk6wqS.jpg
PobierzTakie coś znalazłem
źródło: comment_1651435867MtshQXQWT1Zj2eb7Fiup4K.jpg
PobierzNie no to słowa tylko jednego kongresmena xD to zatwierdzenia jeszcze daleko.