Wpis z mikrobloga

#niedajdupy #alkoholizm

13/19

A więc stało się najlepsze.
Od miesiąca jestem czysty od substancji uzależniających moją duszę i ciało.

Wczoraj byłem w pracy, a po jej zakończeniu wróciłem od razu do domu i tam zaprzestałem wszelkiej aktywności ze względu na lenistwo...

Nie miałem zbytnio weny by zabrać się za robienie czegokolwiek.

* * *

A dziś? Dziś już wstałem, zrobiłem sobie śniadanie i piję kawę z mlekiem.
Pogoda zapowiada się obiecująco i być może wkrótce wybiorę się na spacer po mieście i jego okolicach.

Jak zwykle w martwe niedziele (czyt. niehandlowe) czyli przez prawie już wszystkie, niezbyt czuję urok tych dni. Niby wolne, a jakoś tak dziwnie gdy nie widać ludzi.

Tymczasem życzę Wam miłego dnia i pogody ducha.
o.....o - #niedajdupy #alkoholizm 

13/19

A więc stało się najlepsze.
Od miesią...

źródło: comment_1651376770wpliJ7Nrnov13moGxbGTUp.jpg

Pobierz
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zwykly_ktos: bez przesady, nie polecałbym ich nikomu, ale z ich wszystkich chyba tylko h----d może porwać szybko na dno. A-----l - musisz chclac regularnie do nieprzytomności żeby się stoczyć. Fajki? Niezdrowe i śmierdzą, ale to tylko tyle. Zioło? Znowu zależy od człowieka ale mi bardzo pomogło wyrwać się z trudnej sytuacji i wyczilowac. Pośrednio dzięki temu z biedaka przegrywa osiągnąłem dość dużo w życiu i na nic nie mogę narzekać.
  • Odpowiedz
@hej_wisos: niby trochę lepiej ale to nie jest jakiś długi czas żeby zauważyć szczególne zmiany. Na pewno zmieniło mi się trochę myślenie. Czuję głody alkoholowe co jakiś czas ale staram się zapobiegać ich wyzwalaniu.
  • Odpowiedz
@hej_wisos: inaczej patrzę na problemy, przez które piłem.
Nie myślę o nich destrukcyjnie, bo wiem że nie znikną i są spowodowane przeze mnie. Staram się nie dołować faktem, iż w pewnym momencie swojego życia dałem d--y i teraz ponoszę tego konsekwencje.

Nie powiem, że jest kolorowo ale staram się żeby ten stan przejrzystości trwał
  • Odpowiedz