Aktywne Wpisy

Wynoszony +347
Słuchajcie mirki,
zrobiłem research jaką pastę zastąpić Elmex, od kiedy zmienili skład i usunęli Olaflur.
Wyszło mi, że jest super pasta i do tego polski produkt i polski kapitał, a nie jakaś amerykańska korpocja jak w przypadku Elmex (Colgate-Palmolive).
Najbardziej mi pasuje Ziaja Activ pasta stomatologiczna przeciwpróchnicza – zawiera aminofluorek (Olaflur) + fluorek sodu, czyli pełną ochronę przed próchnicą, jak stary dobry Elmex przed zmianami.
Ale są też inne fajne pasty od Ziaji, jak ktoś chce
zrobiłem research jaką pastę zastąpić Elmex, od kiedy zmienili skład i usunęli Olaflur.
Wyszło mi, że jest super pasta i do tego polski produkt i polski kapitał, a nie jakaś amerykańska korpocja jak w przypadku Elmex (Colgate-Palmolive).
Najbardziej mi pasuje Ziaja Activ pasta stomatologiczna przeciwpróchnicza – zawiera aminofluorek (Olaflur) + fluorek sodu, czyli pełną ochronę przed próchnicą, jak stary dobry Elmex przed zmianami.
Ale są też inne fajne pasty od Ziaji, jak ktoś chce

źródło: ziaja-elmex
Pobierz
hejterka99 +9
#tinder #randki
Dobra, muszę to z siebie wyrzucić na świeżo. Moja 'randka' z 17:00 z panem programistą na B2B... Jaki żal, serio.
Gość napisał do mnie pierwszy jakieś 3 tygodnie temu, a ja mu odpisałam dopiero w ten poniedziałek wieczorem. Gadka szmatka online nawet spoko, widać było, że ograny w te śmieszki i teksty.
Ale ze spotkaniem to już trochę na siłę naciskał. Koniecznie dzisiaj, w piątek, bo zaraz jedzie do
Dobra, muszę to z siebie wyrzucić na świeżo. Moja 'randka' z 17:00 z panem programistą na B2B... Jaki żal, serio.
Gość napisał do mnie pierwszy jakieś 3 tygodnie temu, a ja mu odpisałam dopiero w ten poniedziałek wieczorem. Gadka szmatka online nawet spoko, widać było, że ograny w te śmieszki i teksty.
Ale ze spotkaniem to już trochę na siłę naciskał. Koniecznie dzisiaj, w piątek, bo zaraz jedzie do
Majątek - Elon Musk: 237 000 000 000 USD (237 miliardów dolarów)
Majątek - George Soros: 6 700 000 000 USD (6,7 miliarda dolarów)
Najbogatszy człowiek na świecie zarzuca 90-letniemu chłopowi, który nie jest nawet na liście top 500 najbogatszych ludzi na świecie jakiś spisek. xD Na dodatek wciąga w swoje urojenia Sikorskiego. #sikorski #elonmusk #tesla #soros #usa
Żeby nie było - nie jestem zwolennikiem ani prawactwa ani lewactwa.
Nadal lepszy sposób pozyskania pieniędzy niż dostać hajs od Taty, który miał kopalnie diamentów w Afryce.
@Maly_Jasio: No bardzo prawdopodobne. Prawie tak bardzo, jak to, że jest po postu milionerem, który wykorzystuje swój majątek do wspierania realizacji celów, na których mu zależy. Zupełnie, jak Elon, tylko mając znacznie mniejsze finansowe i polityczne możliwości, a w dodatku pragnąc raczej państwa prawa, niż własnej potęgi i niskich podatków dla siebie xd
@lycaon_pictus: Co ty, to lewaki to ograniczajace wolnosc slowa platki sniegu, trzeba tylko wylizac buty trumpowi kiedy pisze tweety ze nielegalne jest bojkotowanie tesli poprzez niekupowanie ich aut, albo ze bedzie ucinanie uczelniom funduszy za to ze pozwolą na protestowanie przeciwko niemu albo muskowi.
Komentarz usunięty przez autora
Mityczne poszukaj, poczytaj wszystko jest napisane, żółta czcionką
Przecież nie przyjął tych 200k ile można powielać ten fake? Poczytaj biografie muska
@stan-tookie-1: tak było, nie zmyślam
@Jimp: Tylko że nie zawsze stawia się przecinek przed "że".