Aktywne Wpisy
Kopyto96 +46
"Przyszłość czy zabójcy klimatu?"
Niemiecka propaganda wpaja ludziom, że posiadanie dzieci to niszczenie klimatu xD
#bekazpodludzi #klimat #heheszki #nwo #bekazlewactwa #niemcy #reklama
Niemiecka propaganda wpaja ludziom, że posiadanie dzieci to niszczenie klimatu xD
#bekazpodludzi #klimat #heheszki #nwo #bekazlewactwa #niemcy #reklama
Kopytnik_1 +3
#zwiazki #dziewczyna #stulejacontent #rozowepaski #niebieskiepaski
Poznaję dużo ludzi, w tym oczywiście kobiet, głównie dlatego, że dużo tańczę i uczestniczę w różnych imprezach tanecznych. Przez kilka lat poznałem mnóstwo osób, przetańczyłem bez mała z kilkoma setkami kobiet, ale tak naprawdę tylko kilka z nich przysłowiowo wpadło mi w oko. To nie wynika z tego, że jestem wybredny. Wręcz przeciwnie. Taniec to taniec, podchodzę do niego na swój sposób (choć to zabawa) profesjonalnie. Nie
Poznaję dużo ludzi, w tym oczywiście kobiet, głównie dlatego, że dużo tańczę i uczestniczę w różnych imprezach tanecznych. Przez kilka lat poznałem mnóstwo osób, przetańczyłem bez mała z kilkoma setkami kobiet, ale tak naprawdę tylko kilka z nich przysłowiowo wpadło mi w oko. To nie wynika z tego, że jestem wybredny. Wręcz przeciwnie. Taniec to taniec, podchodzę do niego na swój sposób (choć to zabawa) profesjonalnie. Nie
Mieszkam w Słupsku, który jest totalną dziurą i poza epizodami śmieciowymi z niektórych kominów mieszkań socjalnych (bo one mają często piece kaflowe albo kopciuchy pokitrane w piwnicach), to powietrze tu jest super. Da się normalnie otworzyć okno w zimie, gdzie na wsi u starszych masz wrażenie, że mieszkasz w kominie xD
Jeśli by zaczęli mierzyć ilość pyłów na polskich wsiach, to byłby dopiero hardkor na wykresach xD
#smog #powietrze
Zależy jak trafisz. Koło moich rodziców mieszka tapicer, póki nie był jeszcze za stary na robotę to zadymienie robił takie, że widoczność spadała do 10 metrów. Albo już nie ma siły na dłubanie i nie produkuje ścinków albo gmina się za niego zabrała i jest spokój, większość okolicznych domów ma już albo gaz z butli albo pellet i co najwyżej "lasem" czasem czuć.
@cocieboli: powtarzam to od lat
@cocieboli: najbardziej śmieszą te porady "zadzwoń na straż miejską" na wsi XD