Aktywne Wpisy
bezbekpol +917
Najpierw jakieś bajdurzenie Wałęsy, a teraz jakaś rozwydrzona julka, która mówi o jakimś patriarchacie i o tym, jak to kobiety mają najgorzej xD I jak ja, jako młody facet, mam na tę opozycję patrzeć poważnie xD? Przecież te przygłupy kompletnie NICZEGO się nie nauczyły.
#marsz #marsz4czerwca
#marsz #marsz4czerwca
Couisi +307
#!$%@? z inflacją, #!$%@? z #!$%@? gospodarka, #!$%@? z upadkiem moralności w debacie publicznej, #!$%@? z upartyjnieniem każdego aspektu życia, #!$%@? z #!$%@? się religii w politykę. Najważniejszym problemem jest to, że kobiety nie mogą sobie wyskrobać dzieciaka!! Ta opozycja to dno dna
#marsz4czerwca #marsz #protest
#marsz4czerwca #marsz #protest
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Choroby psychiczne nie pozwalają Ci żyć samodzielnie?
Take it easy, bro.
Just dorośnij, znajdź pracę, weź kredyt i odfruń...
(。◕‿‿◕。)♥️
Reszta w komentarzu.
#przegryw #depresja #samobojstwo ##!$%@?
Sprułem się o tekst nie mający nic wspólnego z rzeczywistością.
No tak, jestem #!$%@?.
O tym jest ten post.
Według społecznych norm w tym wieku powinienem wiele rzeczy, do których nie jestem zdolny.
Mój ojciec nie wierzy w terapię, a już na pewno nie czuje żeby jakiejś potrzebował.
A ja już nie wierzę żeby w moim przypadku miała ona sens.
Dzięki za komentarz.
Jak coś to ja nic podobnego nie pisałem.
Wielu ludzi ma olbrzymie problemy i nie tracąc optymizmu potrafi je rozwiązywać i żyć pomimo wszystko.
Podziwiam takie osoby.
No fakt, jestem żałosny i to nie ulega wątpliwości.
Nie chciałem do niego pisać, ale on cały czas mi wysyła takie treści pomimo moich wielu próśb, by tego nie robił.
Dla mnie o wiele gorsza jest jego postawa typu:
"Daj sobie czas, możesz u mnie wegetować az dorośniesz"
Całe życie towarzyszą mi myśli
Co do OP, jestem w sobie stanie wyobrazic, że masz ciezko, ale leki to powinnienes brac.
Przy braniu leków ryzykujesz tylko ewentualne wyjście z gówna, ale pewnie to cię przeraża.
Bardziej: "nie potrafię żyć i wiem dlaczego (przyczyny), więc odpuść".
Przedstawiasz to jakbym wyładowywał się na ojcu po tym jak zniszczyłem swoje życie wskutek własnych złych decyzji.
Daj spokój.
Nie wiem czy można obiektywnie stwierdzić co powinienem.
Uważam że każdy powinien postępować ze swoim życiem tak, jak uważa, bo to indywidualna sprawa.
Co do brania leków to masz rację.
Nie mogę wiedzieć jak wpłyną na moje życie, skoro nigdy ich nie brałem, ale jednoczesnie nie potrafię
@Loraw_Alytjok69: masz rodzinę, która cię wspiera, nawet nie wiesz ilu ludzi marzy o takim czymś, to jest solidny fundament do budowania dalszego życia. Jeszcze nawet nie masz 30 lat, nawet jakbyś teraz zaczął od nowa, to masz jeszcze kupę życia przed sobą, to nie jest koniec świata. Znam osoby co zaczynały żyć po
Wiele z wad i problemów które mam i za które muszę ponosić odpowiedzialność zawdzięczam zaniedbaniom i błędom rodziców i to jest fakt, nie oskarżenie.
Zaskoczę cię - masz tak samo.
Nie przejmuje się opiniami wykopków, ale to że mną gardzisz nie wiedząc o
Nie dziwię się. Trudno jest zrozumieć tego typu problemy nie mając z nimi nic wspólnego.
Wiem wystarczająco wiele a co myślisz