Aktywne Wpisy
WielkiNos +82
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +211
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Choroby psychiczne nie pozwalają Ci żyć samodzielnie?
Take it easy, bro.
Just dorośnij, znajdź pracę, weź kredyt i odfruń...
(。◕‿‿◕。)♥️
Reszta w komentarzu.
#przegryw #depresja #samobojstwo #s----------e
Podziwiam, że dał radę.
Sytuacje są różne. Ja nie czuje się nawet na siłach by na dłuższą metę wykonywać
Ale ja nie chcę żyć w taki sposób.
Jeśli nie mogę żyć jak inni ludzie to wolę nie żyć wcale.
W największych odklejkach zachowywałem się dosłownie jak ten typ.
Większość ludzi z bipolarem nie ma aż takich jazd, a on je miał pomimo tego że długo
Szczerze?
Naturalna reakcja jest taka, że z troski próbujesz ratować taką osobę i rozwiązać jej problem i tak zapewne
Komentarz usunięty przez moderatora
@Loraw_Alytjok69: zdefiniuj 'dobre życie'. Może trzeba trochę zmniejszyć wymagania i nie oglądać się na oskarków, którzy nie mieli w życiu pod górkę.
@Loraw_Alytjok69: Tego typu pogodzenie to dla mnie tez rodzaj użalania (pogodziłeś się z najgorszą opcją). Małymi kroczkami zacznij coś robić, 10 pompek dziennie. Nie mówię, że jak wyjdziesz raz pobiegać to się wszystko naprawi, ale musisz małymi kroczkami zbudować swoją własną dyscyplinę nawet jakby miało to zając 5 lat.
Chciałbym żebyś za pare lat spojrzał na te wiadomości do ojca
Komentarz usunięty przez autora