Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2290
Mój ojciec który nałogowo pali od 20 lat właśnie poinformował mnie że te zupki chińskie które czasem jem są niezdrowe
#gownowpis
  • 83
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@byz45: Moja matka prawie 30 lat jara cygary, ojciec walił ostro alko przez kilkanaście lat i ostatnio się pruli, że płatki owsiane sobie dosypuje do szejka, bo niby przy produkcji owsianki jakichś trujących gówien używają i że nie powinienem tego jeść xD.
@Cierpienie: Chodzi o to, że u kogoś widzą drzazge w oku, a u siebie kłody nie potrafią dostrzec.
  • Odpowiedz
@dsomgi00: coś było z tym owsem u niektorych producentów, ale jak bys patrzył na takie pierdoły z każdym produktem to p-------a można dostać
  • Odpowiedz
@byz45: Mój ojciec całe życie po robocie piwka i p-------y zagryzane cukierkami (serio xD). Dosłownie codziennie ten sam schemat, a co jakiś czas wyskakuje mi z mądrościami typu żebym nie jadł tyle jabłek bo to pryskane, GMO i nie wiadomo co oni tam jeszcze z nimi robią żeby zwiększyć zyski.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 23
@byz45: no i ? K---a mac jak ktos słodzi kawę niezdrowym cukrem to nie ma prawa mówić ze coś innego jest niezdrowe? Iksde

@twoi_oyciec: kolejny co się zesrał nie wiadomo o co
  • Odpowiedz
@byz45: No i ma rację.. jak ktoś pali to znaczy że nie może zdrowo jeść? albo prowadzić zdrowego trybu życia, albo robić innych zdrowotnych rzeczy, palenie przecież tego nie wyklucza... czemu tyle ludzi patrzy na wszystko 0-1 skrajności.
  • Odpowiedz