Aktywne Wpisy
Epel +177
Misja zakończona sukcesem.
#odchudzanie
#odchudzanie

źródło: temp_file7003785508937970694
Pobierz
TheBloody +423
mój tata właśnie zmarł
#chcepogadac
#chcepogadac
Skopiuj link
Skopiuj linkźródło: temp_file7003785508937970694
PobierzWykop.pl
#nieruchomosci
Bo to podnosi ceny i trwoni pieniądze publiczne, których potem brakuje na co innego?
Wszystkie dopłaty są głupie, ale te są szczególnie głupie.
Dalej nie rozumiesz że chodzi o dalsze wzrosty cen nieruchomości i zbyt dla deweloperów? Tu nie chodzi o dopłaty i pomoc bo to są tylko hasła dla debili a to że w Polsce większość takich to fajnie wszystko przechodzi. Ogólnie wał jak większość akcji w tym kraju.
@-Melek-: I nikomu to nie przeszkadza, protestów nie stwierdzono ¯\(ツ)/¯
@Czoso: ależ mnie takie myślenie w-----a. Tak, po to z żoną od liceum z-------------y żeby dobrze zdać matury, dostać się na dobre studia (i jakoś zarobić żeby na nich się utrzymać) szybko zacząć pracę, po godzinach się kształcić, żeby awansować, dorabiać w weekendy albo drugim etacie żeby być traktowanym jak
A kto powiedział banan milioner?
To według ciebie państwo nie powinno dopłacać do kredytów tylko milionerom?
Nie podoba mi się narracja, że jak ciężką pracą wyszedłeś na zarobki pozwalające godnie żyć (ale nic więcej) to j---ć cię w tak dużym temacie jak mieszkalnictwo a nie wycieczka szkolna czy stołówka. Dopłaty podwyższą ceny ale cię stać, jedzenie kupisz za prąd zapłacisz, to płać więcej, pojedz na gorszy urlop, jeźdź starszym autem ale dokładaj się reszcie do