Wpis z mikrobloga

Ponowię swój głos w kontekście głośnej sprawy:

1. Kobieta może wymyśleć dowolnie obrzydliwą historię na Twój temat i mnóstwo ludzi z automatu jej uwierzy.
2. Ludzie, którzy jej nie uwierzą lub wręcz będą wiedzieć, że kłamie, nadal będą zachowywać się tak jakby jej wierzyli, bo będą się panicznie bali łatki "tego, który bronił przemocowca".
3. Jeśli sprawa będzie na tyle poważna, że trafi na policję lub do sądu i Twoja niewinność zostanie udowodniona, kobieta, która Cię pomawiała nie poniesie żadnych konsekwencji, a to co straciłeś (praca, dobre imię) nie zostanie Ci przywrócone.

#pieklomezczyzn #blackpill #johnnydepp
EastWestEast - Ponowię swój głos w kontekście głośnej sprawy:

1. Kobieta może wymy...

źródło: comment_1651124695BS9vR2njQyeOMUEEFwdiH0.jpg

Pobierz
  • 96
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@CocoJamboolin: chodzi zapewne o przypadki, gdzie facet został oskarżony o g---t i groziło mu kilka lat odsiadki, a potem wychodziło, że nic takiego nie miało miejsca i zostało zmyślone. W sporej ilości przypadków kobieta odchodziła wolno, a facetowi groziło sporo, a czasem niesmak już pozostanie do końca życia ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@CocoJamboolin:

, że mężczyźni też stosują na kobietach p-----c psychiczną i się kobiety jakoś nie dają prowokować.

I na bazie czego to stwierdziłaś?

no prawdopodobnie chodzi o przewagę fizyczną, no bo łatwiej n-----ć komuś słabszemu

A może że z powodu przewagi fizycznej nie widać efektów?
  • Odpowiedz
  • 2
@EastWestEast: kurdebalans w pierwszej chwili po spojrzeniu na miniaturke pomyślałem, że to Michał Milowicz i aktorka z Lokatorów spotkali się po latach w sondzie.
  • Odpowiedz
może się bronić, ale nie prawym sierpowym, wtf?

@CocoJamboolin: adekwatnie do sytuacji i zagrożenia ¯\_(ツ)_/¯

nie napisałeś czegoś takiego, tylko chciałam zauważyć, że mężczyźni też stosują na kobietach p-----c psychiczną i się kobiety jakoś nie dają prowokować. no prawdopodobnie chodzi o przewagę fizyczną, no bo łatwiej n-----ć komuś słabszemu

Proszę Cie, oczywiście że się dają prowokować tylko tego nie widać.
  • Odpowiedz
  • 7
@CocoJamboolin: Pokazuje debilizm Twojego zdania. Swoją drogą świetny przykład pokazujący jak zerowe pojęcie macie o tym z jakimi problemami boryka się przeciętny mężczyzna. Wystarczy jedno uderzenie by mieć całą rozprawę przegraną, a wy kobiety dobrze zdajecie sobie sprawę, w które czułe punkty mężczyzny celowac by wywołać reakcję. Wiele mężczyzn w toksycznych relacjach musi mieć wolę ze stali by nie zrobić tego drastycznego kroku, a wy tego wcale nie ulatwiacie. I
  • Odpowiedz
  • 4
@pawel_187: Shhhh, ułomna dopiero odkrywa, że kobiety i mężczyźni różnią się od siebie zachowaniem i budową fizyczną.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
p-----c fizyczna nie jest adekwatną odpowiedzią na p-----c psychiczną w związku

@CocoJamboolin: ale p-----c psychiczna rodzi p-----c fizyczną, to jest „naturalna” eskalacja. Do tego mężczyźni wręcz od dziecka są uczeni że jak ktoś ich gnębi to mają się postawić, więc gdy są przyparci do muru reagują agresją.
  • Odpowiedz
@CocoJamboolin: wystarczy nie bić xD
Każdy człowiek ma swoją cienką granice po przekroczeniu, której wybucha i traci kontrolę. To nie jest świadome czy zamiarowe. Ale widzę, że tutaj gwiazda jest płatkiem lotosu i nigdy w żaden sposób nie wybuchnęła.
Jestem różową, a zdarzyło mi się wybuchnąć zamknijcie mnie w więzieniu ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz