Aktywne Wpisy
Zelu06 +248
CrokusYounghand +45
jakaś p0lka, której stary wszystko zasponsorował, jest teraz stawiana na piedestał, jako młoda i ambitna k0bieta, której świat się powinien kłaniać w pas i brać z niej przykład. a ty robaku siedzący w kołchozie, którego nie stać na zakup gównianej kawalerki w powiatowym, d--a cicho, bo psujesz powietrze takim wspaniałym tytanom wstawiania o 4 rano.
it's time to die
#p0lka #wysokieobcasy #wysryw
it's time to die
#p0lka #wysokieobcasy #wysryw
1. Kobieta może wymyśleć dowolnie obrzydliwą historię na Twój temat i mnóstwo ludzi z automatu jej uwierzy.
2. Ludzie, którzy jej nie uwierzą lub wręcz będą wiedzieć, że kłamie, nadal będą zachowywać się tak jakby jej wierzyli, bo będą się panicznie bali łatki "tego, który bronił przemocowca".
3. Jeśli sprawa będzie na tyle poważna, że trafi na policję lub do sądu i Twoja niewinność zostanie udowodniona, kobieta, która Cię pomawiała nie poniesie żadnych konsekwencji, a to co straciłeś (praca, dobre imię) nie zostanie Ci przywrócone.
#pieklomezczyzn #blackpill #johnnydepp
puk puk w twoje czółko
I na bazie czego to stwierdziłaś?
A może że z powodu przewagi fizycznej nie widać efektów?
@Andylon: ah, porównujesz wyjście z kryzysu bezdomności do kontrolowania swojego zachowania, żeby komuś nie n-----ć? 200 iq xd
@CocoJamboolin: adekwatnie do sytuacji i zagrożenia ¯\_(ツ)_/¯
Proszę Cie, oczywiście że się dają prowokować tylko tego nie widać.
@Andylon: pokazałeś to ty jedynie swój debilizm
to wystarczy, k---a, nie bić, czego nie rozumiesz, czopie?
@pawel_187: p-----c fizyczna nie jest adekwatną odpowiedzią na p-----c psychiczną w związku ¯\(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@CocoJamboolin: ale p-----c psychiczna rodzi p-----c fizyczną, to jest „naturalna” eskalacja. Do tego mężczyźni wręcz od dziecka są uczeni że jak ktoś ich gnębi to mają się postawić, więc gdy są przyparci do muru reagują agresją.
Każdy człowiek ma swoją cienką granice po przekroczeniu, której wybucha i traci kontrolę. To nie jest świadome czy zamiarowe. Ale widzę, że tutaj gwiazda jest płatkiem lotosu i nigdy w żaden sposób nie wybuchnęła.
Jestem różową, a zdarzyło mi się wybuchnąć zamknijcie mnie w więzieniu ¯\_(ツ)_/¯