ojejku, pan po studiach z wielkiego miasta i uwaga ON NIE MA TELEWIZORA!
Ale on ma rację. Jeśli ktoś siedzi przed TV i ogląda te reklamy zamiast przełączyć / wyciszyć to jest zwykłym kretynem. W samym posiadaniu telewizji nie ma nic złego ale w tych czasach można spokojnie ją zastąpić streamingiem gdzie filmu nie przerywa ci co 10 minut reklamowy jazgot.
@stinger_: ok, czas poświęcony na ustawienie tego vpna i płatności kosztowałby mnie więcej niż te 20zł... A jeszcze pozostają potencjalne problemy z samym Youtube ze względu na niepoprawną lokację.
@WLADCA_MALP: Jestem kretynem, idiotą i debilem, bo posiadam telewizor. Jakże głupie jest to, że wolę oglądać Netflixa, czy YT na 60 calach, a nie 24 na PC, czy na 17 jak różni freethinkerzy z laptopem.
@Nikita_Mazepin miałem szczęście jeszcze tego gówna nie widzieć ale spełnia swoje zadanie w 200% patrząc na częstotliwość z jaką jest wrzucane na wykop ( ಠ_ಠ)
źródło: comment_1651122438FyeNDC5JcOTymGOgMHRp4H.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ale on ma rację. Jeśli ktoś siedzi przed TV i ogląda te reklamy zamiast przełączyć / wyciszyć to jest zwykłym kretynem. W samym posiadaniu telewizji nie ma nic złego ale w tych czasach można spokojnie ją zastąpić streamingiem gdzie filmu nie przerywa ci co 10 minut reklamowy jazgot.
@ztck: ale akurat oglądanie TV w dobie internetu to niezbyt rozsądny czyn
@JestemMalaWrozkaZowlosionaNozka: niby inteligentny, a jednak... (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Komentarz usunięty przez autora