Wiecie co, ja bym się wcale nawet nie zdziwiła jakby się okazało ze ten cały Kamilek alias Oskarek Deweloperski aka keczupowy baron poszedł do programu z założeniem, że to się wszystko tak potoczy i żeby nakręcić atencję niekoniecznie sobie ale siostruni i nowej (może jednak starej?) dupie. Przecież on od samego początku traktuje Age jak kumpele co najwyżej. Tylko na ślubie pod wpływem alko weszli w ślinę jak goście krzyczeli gorzko gorzko
@shnitzel czy ten Cebulioner nie może choć raz kupić komuś bukietu róż, a nie cykac po 1-3 gołych kwiatkach zarąbanych z rabatki przy rynku? Jeden kwiatek pokazali w TVN, drugi na Instagramie, ten gość kompletnie nie umie w PR.
@agaaa_: ona ma teraz w programie te paznokcie, zauważcie to. Czerwone trzy w środku (i ten wzorek) - to było pokazane na insta i czarne na kciuku i małym palcu. Ona te paznokcie robiła w trakcie programu. Pamiętam nawet jak nad tym kurczakiem i skórą z niego przygarbieni planowali spacer i obiad na mieście z użyciem telefonu Kamila i ona wtedy ,,wbiła" w ten ambitny i napięty plan to, że
@shnitzel: Nie wyłapałam w takim razie tego w programie. A co do inteligencji Agi mam mieszane uczucia. Mąż ma ja w d*pie pół programu jeździ po jego rodzinie i znajomych na okrągło, jej nie pokazał nawet okolica, a ona zdaje się albo nie chce albo po prostu tego nie widzi
#slubodpierwszegowejrzenia