Wpis z mikrobloga

Wiecie co, ja bym się wcale nawet nie zdziwiła jakby się okazało ze ten cały Kamilek alias Oskarek Deweloperski aka keczupowy baron poszedł do programu z założeniem, że to się wszystko tak potoczy i żeby nakręcić atencję niekoniecznie sobie ale siostruni i nowej (może jednak starej?) dupie. Przecież on od samego początku traktuje Age jak kumpele co najwyżej. Tylko na ślubie pod wpływem alko weszli w ślinę jak goście krzyczeli gorzko gorzko

#slubodpierwszegowejrzenia
  • 30
  • Odpowiedz
@shnitzel: Mnie zastanawia co ja bym zrobił na jego miejscu. W sumie jak ktoś Ci się nie podoba, a wzięłaś udział w programie to jak to zakończysz? Udajesz ze jest Ok, czy po prostu mówisz ze nic z tego i ekipa TVN przyjeżdża jeszcze przez pare dni krecic jak siedziecie obrażeni, czy może maja zapiski ze nie mogą mówić ze nic z tego, hmm
  • Odpowiedz
  • 0
@rysownik: Nie no nie mowie ze robił zle. Lepiej już grać jako tako pod publikę żeby TVN nie dowalił kar, ale to co teraz robi Kamil i ta jego nowa dupa jest słabe
  • Odpowiedz
  • 4
@umtali: A on niby młody bóg? Akurat dobrali mu wizualnie ładną kobietę, fakt faktem zdobycie jej nie jest żadnym wyzwaniem bo sama się oddaje w całości po 5 minutach relacji, ale wizualnie jej nic nie brakuje
  • Odpowiedz
  • 5
@rysownik: Wczoraj wrzucił zdjęcie z nową dupa. Ta dupa dzisiaj podobno dziwnym trafem żeby zakpić z Agnieszki wrzuciła zdjęcie trzech róż. We wczorajszym odcinku Aga dostała od Kamila jedną róże bo akurat wracając od matki mijał po drodze kwiaciarnie i czuł się pewnie zobowiązany po rozmowie z psychologiem… tak się nie zachowują ludzie z klasą. Mogli poczekać do końca programu z tym afiszowaniem
  • Odpowiedz
  • 3
@Natna213: To co napisałam wyżej. Wczoraj dodał zdjęcie z baru czy skądś, on w towarzystwie kolegi i trzech lasek. Jedna z nich to ta blondyna. Była wyjątkowo dziwnie blisko niego. Program się jeszcze nie skończył. Absolutny brak taktu. Jeszcze rozumiem gdyby Agnieszka robiła z niego pośmiewisko w tv, ale jest wręcz odwrotnie. We wczorajszym odcinku Agnieszka dostała od niego jedna róże. Kupił ją po drodze do domu jadąc od matki.
  • Odpowiedz
@shnitzel: Faktycznie brzmi słabo. Profil tej laski zablokowany wiec nie wiedziałam tych fotek. Co jednak ciekawe to jakiś czas temu siostra Kamila wrzuciła fotki na których była Aga, wiec myślałam ze nadal są razem
  • Odpowiedz
  • 3
@Natna213: Jeszcze niedawno i Aga wrzucała jakieś dziwne wpisy ze robi paznokcie we Włocławku. Nic z tego nie rozumiem… chyba ze może w dniu decyzji Kamil żeby nie wyjść na buca powiedział ze chce zostać w eksperymencie. Po programie się wszystko posypało ale kontrakt zobowiązuje ich może do jakiegoś nakręcania zainteresowania programem
  • Odpowiedz
@shnitzel: Obczailam teraz Age na insta i pod koniec marca kupiła mieszkanie w Białymstoku. Pare dni temu kupiła tort urodzinowy również w Białymstoku. Kamil się raczej tam nie przeniósł wiec na pewno żyją osobno
  • Odpowiedz
  • 1
@Natna213: Mieszkanie ona miała już wcześniej kupione. Gadała na początku programu ze ma odbiór mieszkania w październiku. Potem Kamilowi gadała ze jej mieszkanie się urządzi pod wynajem a ona zamieszka we Włocławku
  • Odpowiedz