Wpis z mikrobloga

Ale rocksmith to syf, dałem learn a song i wybrałem paint it black to kazało mi n-------ć pustą strune e jakby tak wygladał ten utwór a i tak za prawie każdym razem mi nie zaliczało. Super nauka ¯\_(ツ)_/¯
#rocksmith #gitara
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TygersOfPoontang: oficjalne piosenki mają poziomy trudności. ;) jak chcesz na maxa to spacja i w space reapeterze sobie zmieniasz.

pustą strune e jakby tak wygladał ten utwór a i tak za prawie każdym razem mi nie zaliczało

@TygersOfPoontang: menzura ustawiona? na innym przetworniku to samo? głośność skalibrowana? na pewno standard E a nie drop D? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@TygersOfPoontang: Jak nie zalicza Ci pustej struny, to poćwicz kostkowanie pustych strun. Jeśli jesteś początkujący - to oczywiste, że nie da Ci od razu całej aranżacji, bo to by Cię przerosło i zniechęciło. Ale tak jak @bb-8 powiedział...Przede wszystkim kalibracja i strojenie gitary przed każdym utworem
  • Odpowiedz
@TygersOfPoontang: wiem że pewnie mało aktualne ale zawsze jest opcja by robić tak jak nie którzy - riff reapeter, poziom trudnosci na 100 i predkosc na powiedzmy 50, no i w miare postepow sobie zwiekszasz ta predkosc az w koncu docierasz do stu
  • Odpowiedz