Aktywne Wpisy
mickpl +3808
Zawołam do tego wpisu jak pojawi się info, że w miejscu Marywilskiej 44 powstanie nowoczesne osiedle XD
A tak będzie na 100%
#nieruchomosci #marywilska44 #warszawa
A tak będzie na 100%
#nieruchomosci #marywilska44 #warszawa
tojapaweu +36
Najbardziej patologiczne pytanie jakie słyszę przy sprzedaży: a dlaczego Pan sprzedaje? Najlepiej jak jest jeszcze uargumentowane, no bo ma Pan go tylko rok.
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
U nas jest taka mentalność, że jak już się kupuje auto to niech będzie na całe życie aż pójdzie na złom na żyletki. Mam 28lvl, kupuje sobie auta żeby nimi pojeździć i jak mi się znudzi to zmieniam na inny, co to za pytanie idiotyczne.
#januszebiznesu #motoryzacja #samochody #
Co wasi ojcowie zrobili żebyście mogli mieć atrakcyjne laski, dużo pieniędzy, lub silną karierę?
Np. nie wiem ćwiczyli na siłowni i robili sami przez lata treningi i potem z wami więc mogliście się wzorować? Albo mieli zdrowe kontakty rówieśnicze i grono przyjaciół/znajomych i byliście w nim od razu wyrywani do wspólnego zarobku? Czy może uczyli was żebyście mogli się odnaleźć w karierze którą wam przygotowali bo pokazywaloscie że i wam się ten kierunek podoba(byliście dogadania co do tego) ?
#pytanie #zdrowie #rodzina #pieniadze #kariera #rozwojosobisty
Sam wychowałem się bez ojca i nie stanowi to problemu, żeby teraz napierdzielać jak głupi na siłowni, rozwijać się czy starać się o zajebistą laskę. Pewnie fajnie mieć kontakt z ojcem, ale bez tego też się da.
Komentarz usunięty przez moderatora
@shido
A co jeśli OP pyta bo sam ma syna i chce takie wartości mu przekazać?
Komentarz usunięty przez autora
Dziękuję mu za to xD
@shido: niby tak ale wychowanie i wartości jakie przekazuje autorytet, jakim dla dzieci do 10 czy 12 roku życia są rodzice, wydają się być jednak kluczowe, chociaż mogę się mylić, nie jestem behawiorysta
@rogaty_skurczybyk: no bo zczaj to - nikt nie odpowiedział na temat posta xD Każdy nie miał nic do odpowiedzenia na zadane pytanie xd i jeszcze niektórzy mnie zwyzywali bo sobie coś ubzdurali xD