Aktywne Wpisy
ForTravelSayYes +16
Witam serdecznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgodnie z obietnicą z opóźnieniem, bo byłem na woodstocku zawartą w moim poprzednim wątku, czyli tutaj https://wykop.pl/wpis/72249205/jezeli-powiem-ze-z-perspektywy-mojej-pracy-ratowni
Podaje swoje zdjęcie weryfikacyjne, jako ratownik medyczny we #wroclaw i będę jak mówiłem w tamtym wątku pisal o patologiach, z jakimi mam do czynienia w pracy zawodowej ze strony Ukrainy i o tym, o czym w telewizji sie nie mówi i tuszuje się. Jak będę
Zgodnie z obietnicą z opóźnieniem, bo byłem na woodstocku zawartą w moim poprzednim wątku, czyli tutaj https://wykop.pl/wpis/72249205/jezeli-powiem-ze-z-perspektywy-mojej-pracy-ratowni
Podaje swoje zdjęcie weryfikacyjne, jako ratownik medyczny we #wroclaw i będę jak mówiłem w tamtym wątku pisal o patologiach, z jakimi mam do czynienia w pracy zawodowej ze strony Ukrainy i o tym, o czym w telewizji sie nie mówi i tuszuje się. Jak będę
dan-kamynski +6
W czym świadomy sen jest lepszy niż narkotyki halucynogenne a w czym nie
Jest lepszy:
- Jest legalny i nie można go wcale zdelegalizować (zdelegalizują sen? XD a nawet jak zakażą książek (co się nie stanie) i tak będzie można je dostać w sieci tak jak wiedzę)
- Jeśli jest się dzieckiem bądź nastolatkiem nie ma sposobu by rodzic to odkrył, testy rzeczywistości można robić po kryjomu a dziennik może być w
Jest lepszy:
- Jest legalny i nie można go wcale zdelegalizować (zdelegalizują sen? XD a nawet jak zakażą książek (co się nie stanie) i tak będzie można je dostać w sieci tak jak wiedzę)
- Jeśli jest się dzieckiem bądź nastolatkiem nie ma sposobu by rodzic to odkrył, testy rzeczywistości można robić po kryjomu a dziennik może być w
Ps.Kolega nie jest brzydki ani gruby taki 5/10 myśle lub 6/10
#przegryw #rozowepaski #tinder #badoo #hipergamia #p0lka #zwiazki
Takie życie chłopie. Sam byś z pasztetem na wesele nie poszedł
@konopiapolska: otoczenia, którego nie znasz. Ja rozumiem, że głęboko w damskiej podświadomości tkwi, żeby nie przyjmować zalotów od byle kogo, bo to obniża szanse u topowych, ponieważ "nawet taki facet ma u niej szanse to pewnie kiepska jest", ale podejrzewam, że mało facetów myśli w ten sposób w kontekście przyjęcia zaproszenia na wesele do zupełnie obcych osób. A w dodatku picie, jedzenie i cała reszta innych
Poza tym, w życiu nie widziałam sytuacji gdzie ktoś na weselu jest obiektem kpin z powodu doboru partnera, wyobraźnia chyba za bardzo wjechała.
@nugu: a to od kiedy ludzie są tacy sami i wszyscy od tak przestali się przejmować opinia otoczenia?
@nugu: a ja byłam i co na to powiesz?
@rtgdgdrttdgcxgstrgdxxgst: brzmi strasznie nie uważasz. Wyobraź sobie ten tabun mężczyzn obleśnych, pijanych z wielkimj brzuchami i koszulami z bazaru co to próbują dziewczyny napastować
@Onaaa20: no ale screen kończy się przed wysłaniem foto, więc jakie były dalsze reakcje?