Aktywne Wpisy

MonazoPL +69
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
r5678 +43

![Need for Speed: Most Wanted | Historia NFS #9 [ARHN.EU]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ab19792bebcd9b2fc9ed1202381d41fdc01a7736e0fdb038401678a2f3efcd28,q80.jpg)

Komentarz usunięty przez autora
@Tytyrytybum: Nie tak szybko, ja nie jestem taki łatwy, mnie trzeba zdobyć
+ nie zrozumiałaś nawiązania do klasycznego tekstu różowych jak chłop mówi, że baba gruba/brzydka/koślawa/cokolwiek
Ja po prostu tego nie rozumiem z punktu widzenia różowej - darmowa impreza, darmowe żarcie, pewnie i darmowy transport, a różowe i tak wybrzydają bo wygląd niebieskiego im nie odpowiada... Aż mi smutno w uj dla tego gościa. Jakby strzelił zdjęcie i je wyedytował niczym ludzie z instagrama, żeby wyglądać lepiej ale mega sztucznie to by miał
Korzystają na tym
To jest oczywiste na co sam też zwróciłem uwagę wyżej i to mnie boli. Dlaczego tak bardzo zwracamy uwagę na opakowanie, a nie na zawartość? Dlaczego nie akceptujemy ludzi brzydszych tylko dlatego, że są brzydsi? Chory świat. Nigdy nie szufladkowałem tak
Edukacja, edukacja i jeszcze raz edukacja.
@JediKnight: edukacja nie zmieni tego, ze kobiety nie chca byc widziane publicznie z brzydkimi mezczyznami oraz do lozka chca tylko przystojnych.
Chodzi o dehumanizacje ludzi którzy są brzydsi i mało dyformiczni.