Wpis z mikrobloga

• 71
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mintaa: tydzień temu byłem na weselu sam i to było najlepsze wesele na jakim byłem. Robiłem co chciałem, piłem z kim chciałem. Najlepsze jak koledzy co z partnerkami byli pod koniec przychodzili i mówili, że też tak by chcieli xD
  • Odpowiedz
@Tytyrytybum: Nie odwracaj kota ogonem. 3 kropki są bardzo wymowne w Twojej wypowiedzi.

Ja po prostu tego nie rozumiem z punktu widzenia różowej - darmowa impreza, darmowe żarcie, pewnie i darmowy transport, a różowe i tak wybrzydają bo wygląd niebieskiego im nie odpowiada... Aż mi smutno w uj dla tego gościa. Jakby strzelił zdjęcie i je wyedytował niczym ludzie z instagrama, żeby wyglądać lepiej ale mega sztucznie to by miał
  • Odpowiedz
@tbhilt: Bo to jest typowy cykl życia różowej atencjuszki udzielającej się na tym tagu. Pozorują chęć udziału w dyskusji, zaczyna się coś niekoniecznie będącego im rękę, zarzucają jakąś oczywistą dwuznaczność (no przecież muszę udawać szlachetną białogłowę, zamiast powiedzieć prosto z mostu co sądzę o przeciętnych typach, no halo), ktoś je wyjaśnia, a one uciekają w jakieś wypieranie rzeczywistości szybko przeradzające się w ad personam. Wy się nadajecie jedynie do spuszczenia
  • Odpowiedz
@tbhilt: Większość ludzi nie potrafi opanować swoich biologicznych instynktów, przez co każdy gorzej obdarzony genetycznie samiec już na starcie jest ustawiony na gorszej pozycji i choćby na uszach stanął, jego odbiór będzie po prostu gorszy. To było zawsze, ale w połączeniu z dzisiejszym rynsztokiem płynącym z social mediów, atencji tinderowej i tym podobnych urasta to do rangi globalnego problemu, który w następnych latach poważnie wstrząśnie niejednym społeczeństwiem.

Korzystają na tym
  • Odpowiedz
@tbhilt: @CalderX: koleżanka @Tytyrytybum ma bardzo w---------y styl wypowiedzi, ale ma pełną rację - od kiedy „charakter” ma jakiekolwiek znaczenie w sytuacji gdzie losowy typ szuka na publicznym fejsbukowym fanpejdżu partnerki na wesele? „Darmowe żarcie i transport” nie są żadnym argumentem, bo dorośli ludzie mają swoje pieniądze i lepsze rzeczy do roboty w wolnym czasie niż jeżdżenie na polackie wesele z nieznajomym przegrywem, żeby ochlać się za
  • Odpowiedz
@Choir: Od kiedy kobiety mają swoje pieniądze? Większość różowych jakie znam to jedzie na pensji swojego faceta, bo kobieta przecież sama to by tygodnia nie wytrzymała w samotnej egzystencji.

To jest oczywiste na co sam też zwróciłem uwagę wyżej i to mnie boli. Dlaczego tak bardzo zwracamy uwagę na opakowanie, a nie na zawartość? Dlaczego nie akceptujemy ludzi brzydszych tylko dlatego, że są brzydsi? Chory świat. Nigdy nie szufladkowałem tak
  • Odpowiedz
Edukacja, edukacja i jeszcze raz edukacja.

@JediKnight: edukacja nie zmieni tego, ze kobiety nie chca byc widziane publicznie z brzydkimi mezczyznami oraz do lozka chca tylko przystojnych.

Dlaczego tak bardzo zwracamy uwagę na opakowanie, a nie na zawartość? Dlaczego nie akceptujemy ludzi brzydszych tylko dlatego, że są
  • Odpowiedz