Aktywne Wpisy

mobutu2 +72
Wstyd się przyznać, ale zajmuję się Fact-chekingiem memów.
Memy to bojewe obrazki, które wypełniają wyobraźnię użytkowników zamiast prawdziwych informacji. Niestety, rozwój Wykopu nie osiągnął jeszcze etapu, w którym ktoś z mirków automatycznie sprawdza informacje i podaje korektę w pierwszym komentarze. Jest to szczególnie niefortunne, że teraz jest to łatwiejsze niż kiedykolwiek - za pomocą jednego zapytania w jakiejkołwiek popularnej wyszukiwarce.
Memy to bojewe obrazki, które wypełniają wyobraźnię użytkowników zamiast prawdziwych informacji. Niestety, rozwój Wykopu nie osiągnął jeszcze etapu, w którym ktoś z mirków automatycznie sprawdza informacje i podaje korektę w pierwszym komentarze. Jest to szczególnie niefortunne, że teraz jest to łatwiejsze niż kiedykolwiek - za pomocą jednego zapytania w jakiejkołwiek popularnej wyszukiwarce.
źródło: data10
Pobierz
Linnior88 +30
Co myślicie o tym zapraszam do dyskusji
źródło: temp_file8589288416498437442
Pobierz

Ciekawości sprawdziłem i pod postami kobiet po 40 komentarzy oczywiście wszystko pod spermiage xD "mnie wybierz mnie ja cię zadowolę"
Identyczny post od faceta? A dostał 2x Like albo jeden komentarz xD
Przecież to wygląda jak w jakimś cyrku. Faceci proszą się o wybranie przez kobietę tylko po to by móc z nią zatańczyć.
#blackpill #logikaniebieskichpaskow #przegryw #p0lka
źródło: comment_16507146709RneUpKVbM7SndpebUoY8I.jpg
Pobierzźródło: comment_1650714714jTXcFVEu3VQbsoaVCaG2xL.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Nie żeby coś, ale czy to nie jest też tak, że faceci chcą iść z jakąś laską na wesele w nadziei na zaliczenie jej przy okazji, a dziewczyny mają w to wyje*ane? Druga kwestia, facetowi łatwiej iść na wesele i taniej niż kobiecie, więc może też stąd więcej chętnych (nikogo nie tłumaczę, to takie moje spostrzeżenia tylko).
Ja np. jestem kobietą i nie cierpię wesel, tego
Komentarz usunięty przez autora
@Tytyrytybum: normalny chłop przecież XD trochę ulany ale tragedii nie ma
no ale wiadomo "mężczyznami" są tylko czady
dziewczyna jest mocne 6/10 (dla niektórych pewnie nawet wyżej boma 2 duże atuty), a typ wyglada jak typowy wykopek z niezadbana fryzura i słaba sylwetka, trochę bez sensu porównanie.
abstrahując, tez nie rozumiem szukania partnerki na wesele na sile. Ja jestem dodatkowo w takiej sytuacji ze nie mieszkam w rodzinnej miejscowości i gdyby tam ktoś z mojej rodziny brał ślub to musiałbym targać randomowa tinderowe czy kogośtam 300km, ogarniać
źródło: comment_1650719776eudFQmRQ1v1HrTg2IWdk6R.jpg
PobierzEdit: Jeszcze obczaiłem ratio lajków tej laski, a tego chłopa, spermiarze nieźle dopisali
Dlaczego głupiutki? Jestem poradnie uszczypliwy ( ͡° ͜ʖ ͡°)